Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretnék egy barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BigBoy012 kérdése:

Nagyon szeretnék egy barátnőt, de hogyan? Többi lent!

Figyelt kérdés
Mostanába az összes haveromnak van valaki csaja,örölük is nekik de az rosszul esik hogy én meg egymagam vagyok,és szeretnék valakit igazán szeretni. De nem tudom hogy hogy találjam meg az igazi barátnőt. 14/f

2013. jan. 1. 13:25
1 2
 11/16 Kinucc ***** válasza:
Ember így soha nem lesz csajod max egy ribi. xD Komolyan!Értelemes lány mint pl én nem járna soha egy olyan fiúval aki csak úgy divatból akar magának csajt.
2013. febr. 17. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
rendelj a neten!
2013. márc. 23. 21:20
 13/16 anonim válasza:
Én is sokszor voltam Iggy hogy bar Leanne egy bar atom due an many vagyok ! Es 13 eves due nem talaltam meg an stem as igazit ! :-) due make egyszer megtalálom ! Remélem ! :-)
2013. ápr. 22. 20:38
 14/16 Kinucc ***** válasza:
Te elöttem válaszoló.Ez milyen nyelv volt?
2013. máj. 6. 21:15
 15/16 anonim válasza:
Ha van valaki aki tetszik bejön, irj rá, beszélgessetek, ne félj tőle, legyél kedves akár néha bókolj neki de ne az egész beszélgetés bókkal legyen tele. LEGYÉL HUMOROS. ha ő is érdeklődik irántad egy kicsit hagyd hogy ő keressen, mert biztos fog ha te mindig ráirsz egy idő után ugyis hiányzol neki majd ha ki nem áll a lány :)! 14/M.
2013. júl. 28. 00:12
 16/16 anonim válasza:
Most komolyan! Annyi az egesz h keresel egy szinglit eloveszed a nagy dumad ,szorakoztatod a csajt. Ennyi. Ha meg fosol akk messengeren irj neki. Mivel a fiuknak kell kezdemenyezni ezert nektek tok konnyu. Leszolitod azt csa. 14/L
2016. júl. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!