Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poénos srácok, hogyan lehetnék vicces?
Ha nem találnak viccesnek, akkor ne erőltesd. Ennyi.
Jobb inkább kicsit komolyabb lenni, mint erőltetett poénokkal hülyét csinálni magadból.
Így van,ahogy az előzők írták.Ez olyan mintha én akarnék a fa hangommal szerenádot adni!Akármennyire szeretném,nem tudok csak úgy megtanulni énekelni,érted?
Nem egy olyan fiúval volt dolgom,akik beleestek ebbe a hibába,hogy viccesnek akartak tűnni.
Volt egy netes srác,msn-en mindig irkálta a poénokat,mindig mondtam neki milyen humoros,és végül elhívott randizni.Mivel a csávó elbízta magát,milyen poénlala,ezért a kínos néma pillanatokban elkezdte lökni a vicceket mint egy robot. Borzalmas volt,semmi beleélés,mimika,gesztikuláció...azóta nem is láttam.
Szóval ha nem vagy egy humorherold,akkor keress valami más jó tulajdonságot magadban,amivel hódíthatsz! Tuti találsz! :)
19/L
csak olyan poént lőjj el amit a többiek is értenek (vagy legalább egy ember a társaságban)
aztán a beleélés is fontos, lehet gyakorolni, hogyan legyél jobb sztorimesélő (én saját vicces élményeket szoktam mesélni, ilyen neten olvasott szar viccekkel ne is próbálkozz!)
mimikát meg testbeszédet is gyakorold, hogy élethű legyen az "előadásod"
ne izgulj meg ilyenek, legyen természetes, a túl erőltetett dolgokat kerüld, azokkal csak magad alatt ásod a gödröt.
egyébként valahol azt olvastam, hogy a humorosabb srácoknak általában gyorsabban vág az eszük, ezért tudnak ilyen vicces beszólásokat nyomni.
Hello!Én vagyok a suli poénos gyereke:Ditt vannak a teendők:
1.Nézz sok vígjátékot,vagy vicces rajfilmet,és onnan szedjél ki vicces beütéseket.
2.Olvass picit a randizáshoz tartozó vicceket,és süsd el amikor a megfelelő.
3.ha valamit rosszul csinálsz és a másik nevet rajtad nevess te is:)
4.Ha arról a témáról beszéltek amelyikhez tudsz éppen kapcsolódó viccet(pl:étel,randizás,tévé),akkor süsd el.
Ezekből válogathatsz amelyik tetszik,mást nem nagyon tudok:D szívesen,úgyis unatkoztam:D
vegyél be egy MókaMiki tablettátxD
am a poén magától jön (általában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!