Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöhet ez még? És hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet ez még? És hogy csináljam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kb 5 hete összejöttem egy lánnyal. De őt 1 hónapja visszautasította egy fiú akit szeretett. Szóval jártunk és 2 hét után szakítottunk láttam rajta hogy nem szeret. És mondta hogy azt a srácot még nem felejtette el. Sztem még szerette, de nem vallotta be.

Kell nekem ez a lány. Igaz már 3 hete szakítottunk lehet el is felejtette a srácot. De sztem nem áll készen és még én sem igazán. Kb kéne még 2-3 hét.

Azt mondta nagyon bejövök neki (még mielőtt jártunk volna). És még most is mindig ír rám msnen. De megkérdeztem lehet-e még vmi azt mondta nem tudja. Sztem attól fél hogy megint nem tudna szeretni és megint csak játszana velem.

Szóval mit tegyek hogy újra visszatudjam szerezni?

Pl.: kerüljem hanyagoljam (2-3 hétig) aztán hirtelen megint beszéljünk és kérdezzem meg hogy eljönne-e randizni vagy beszéljünk sokat bókoljak neki stb. és majd aztán kérdezzem meg? Vagy vmi más? SEGÍTSETEK PLS! Előre is köszi!

2009. aug. 25. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy tudna szeretni 2 hét után? ismerkedjetek inkább..
2009. aug. 25. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:

"kérdezzem meg hogy eljönne-e randizni vagy beszéljünk sokat bókoljak neki stb. és majd aztán kérdezzem meg?"

hát inkább. Én úgy jártam, hogy egy balek udvarolt, aztán már hetek óta le se szar, azt se tudom mi van vele. Ez bunkóság. Akkor mondta volna meg, hogy nem tetszem neki. Ha most felbukkanna, elküldeném a f*ba.

Remélem te nem akarsz így járni.

Bókolj neki, mutasd ki, hogy te mindíg mellette állsz mindenben, ne hanyagold el, legyél udvarias és biztos a siker.

2009. aug. 25. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja: 20/L voltam :)
2009. aug. 25. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a medvecsapdát lassan kevert aszfalt úton állítod föl, nagyobb az esélye annak, hogy paprikás krumplit főzz szombat este vacsorára a vasárnapi focimeccs előtt amit hétfőn nézel meg, különben a macska nem fog felmenni a fotelba újságot olvasni
2009. aug. 25. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Baráti randifélékre hívd és várd meg hogy Ő kezdeményezzen! Pl. fagyizni hívd, buliba, moziba...stb....csakis azért hogy ne magad menjél-ezt mond neki,de komolyan! Mi a véleményed erről?
2009. aug. 27. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
elmentek bulizni, bebasztok, meghúzod, lehet összejöttök és az élet megint szép :D
2009. aug. 27. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat az utolsón nagyot nevettem!xD

Az előbb kérdeztem meg hogy találkozunk majd. És mondta hogy igen.:)

Írtam is neki smst tegnap ma meg ő is írt. (eddig még nem írt):) És írta hogy várja hogy ma is írjak neki!:D

Köszi a segítséget!:)

2009. aug. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!