Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Hogyan lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Pár napja járok egy sráccal, mivel messze lakunk egymástól, még nem találkoztunk. Nemsokára randizunk és fogalmam sincs, hogy hogy illik ilyenkor köszönni... Mármint. Nem puszilkodhatunk, mert ha úgy vesszük, akkor nem is ismerjük egymást, ha meg akarnám ölelni... nem biztos, hogy ő is úgy gondolná. De ha meg csak "szia" az meg túl kevés, mert mégis csak járunk... Szóval segítsetek kérlek :/2012. dec. 30. 17:58
11/16 Dorky válasza:
Puszit arcra nyugodtan adhatsz..miért ne? Ebben nincs semmi.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát... szerintem túl közvetlen, nem tudom mit szólna...
2012. dec. 30. 18:21
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :DD Remélem minden oké lesz :)
2012. dec. 30. 18:23
15/16 anonim válasza:
Ha még nem találkoztatok akkor nem állithatod, hogy jártok, most ismered meg ténylegesen és most tudod eldönteni, hogy mennyire is illik ő hozzád, de a köszönéssel kapcsolatban egy gyors ölelés és egy "örülök, hogy végre élőben is megismerhetlek" belefér. :)
L/16
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, végül is csak nagyon bejövök neki és megkérdezte, hát mért ne mondtam volna igent?! De úgyis tudjuk hogy a találkozás után lesz biztos ez az egész :) Lehet, hogy igy fogom csinálni, nagyon köszi a válaszodat :D
2012. dec. 30. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!