Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért nem akarok összejönni egy lánnyal, mert Jobbik-os?
Nezz korul tesso , ha minednki azt nezne ,hogy yobb wagy bal akkor mi lenne ebbol az orszagbol?
Tragya domb , mikor belezugtal hidd mar nem fog erdekelni ,hogy jobbik-os , wagy balos..
:)))
Mindent bele az az igazi.. Ha az ellenseges teruleten wadaszol az mindig finomabb..:)))
Igen , gáz!
Ennek nem szabadna felmerülnie sem.
Sztem ne azért hagyd , mert Jobbikos, hanem azért, mert nem is szereted, ha ezen gondolkozni kell.
Egyébként: Senki ne higyje, h a jobbik jobb mint bármelyik másik párt, csak nézzétek meg a múltját azoknak akik alkotják (persze biztos vannak benne "tökéletesek"is , de fél párttal ugye nem megyünk semmire)
Hozzátenném h nem vok elfogult: nem támogatom sem a jobb oldalt sem a balt, csak azt nézem mit tettek le az asztalra.
Én Jobbikos vagyok, párom liberális elveket vall. Együtt élünk. Őt nem érdekli a politika. De én azért sokszor mondom a magamét. Mikor látom, hogy zavarja befogom. De egy darabig azért bír hallgatni. Kompromisszumok! Elfogadás! Mi boldogok vagyunk. Persze néha vitázunk, mikor SZERINTE túlzásba viszem a dolgokat ezzel kapcsolatban. :) Próba szerencse.. Ha szimpi a lány, akkor hajrá! ;)
19/L
Nem gáz!
Az a gáz, ha valaki MSZP-s vagy SZDSZ-es:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!