Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha azért nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért nem akarok összejönni egy lánnyal, mert Jobbik-os?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 15:32
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Nezz korul tesso , ha minednki azt nezne ,hogy yobb wagy bal akkor mi lenne ebbol az orszagbol?

Tragya domb , mikor belezugtal hidd mar nem fog erdekelni ,hogy jobbik-os , wagy balos..

:)))

Mindent bele az az igazi.. Ha az ellenseges teruleten wadaszol az mindig finomabb..:)))

2009. aug. 25. 19:44
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
Igen nagyon gáz, el se hiszed, hogy mennyire gáz. Tudod mit? Add meg az msn címét, és majd én összejövök vele helyetted, és megmentelek téged, hogy ne legyen neked gáz. xD
2009. aug. 25. 20:40
 23/31 anonim ***** válasza:

Igen , gáz!

Ennek nem szabadna felmerülnie sem.

Sztem ne azért hagyd , mert Jobbikos, hanem azért, mert nem is szereted, ha ezen gondolkozni kell.

Egyébként: Senki ne higyje, h a jobbik jobb mint bármelyik másik párt, csak nézzétek meg a múltját azoknak akik alkotják (persze biztos vannak benne "tökéletesek"is , de fél párttal ugye nem megyünk semmire)

Hozzátenném h nem vok elfogult: nem támogatom sem a jobb oldalt sem a balt, csak azt nézem mit tettek le az asztalra.

2009. aug. 25. 21:16
 24/31 anonim válasza:
92%
normális kapcsolatban ez nem számít.a párom is a jobbikkal szimpatizál, én meg liberális vagyok, de tiszteletben tartjuk a másik gondolkodásmódját. de ha összekapunk ezen nagy ritkán.. ott a békülőszex:D
2009. aug. 26. 02:28
 25/31 anonim ***** válasza:
92%

Én Jobbikos vagyok, párom liberális elveket vall. Együtt élünk. Őt nem érdekli a politika. De én azért sokszor mondom a magamét. Mikor látom, hogy zavarja befogom. De egy darabig azért bír hallgatni. Kompromisszumok! Elfogadás! Mi boldogok vagyunk. Persze néha vitázunk, mikor SZERINTE túlzásba viszem a dolgokat ezzel kapcsolatban. :) Próba szerencse.. Ha szimpi a lány, akkor hajrá! ;)

19/L

2009. aug. 26. 13:45
 26/31 anonim ***** válasza:
96%
elég előítéletes vagy már ne is haragudj
2009. aug. 26. 20:12
 27/31 anonim ***** válasza:
93%

Nem gáz!

Az a gáz, ha valaki MSZP-s vagy SZDSZ-es:P

2009. szept. 1. 16:30
 28/31 anonim ***** válasza:
95%
Éppen azért gyere vele össze, mert Jobbikos. Végre egy értelmes lány. Szeretnék én is egy ilyet, akit nem csak a divat+szórakozás érdekel, hanem a közélet és tudja, hogy mi folyik körülötte.
2009. szept. 2. 10:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha te egy baloldali szemét vagy,ő meg egy jobboldali csaj, akkor inkább lődd fejbe magad nem kell ide kommunista rendszer...
2009. dec. 17. 13:59
 30/31 anonim válasza:
igen, gáz...hülye vagy
2010. jan. 3. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!