Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem a barátnömet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem a barátnömet ilyenkor télen?

Figyelt kérdés
Ha ilyenkor nem szeretne sétálni, nem szereretne korcsolyázni, nem szeretne moziba menni, nem szeretne fel menni hozzájuk bizonyos okok miatt és nem szeretne feljönni hozzám? Hova vigyem? Pár ötlet jó jönne :/

2012. dec. 29. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, vidd el a ZIU9-es trolik utolsó napjára, valami nemtudommilyen parkba.
2012. dec. 29. 22:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Menjetek túrázni, utána egy forralt bor, majd egy panzió és essetek egymásnak az ágyban.
2012. dec. 29. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
melegre. amennyi baja van biztos a hideget se szereti
2012. dec. 29. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:
nem az én dolgom, de azért szeretném megkérdezni, hogy jó kapcsolatod van vele? én, ha szeretem a barátom, akkor mindegy hova megyünk, csak vele legyek.
2012. dec. 29. 22:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez elég érdekes, mert ha szeret veled lenni akkor tök mindegy hogy hol vagytok még a hidegben is fagyoskodna veled. Én nem megbántásként mondom, de nem lehet hogy kifogásokat keres? Érzed amúgy hogy szeret mert akkor nincs semmi gond, csak furcsa így külső szemmel hogy sehova sem akar menni. Ha meg úgy érzed nem szeret akkor hagyjad inkább keress olyat aki szívesen van veled és megy veled bárhova.
2012. dec. 29. 23:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Valójában már most lesz 6 hónapja hogy járunk és majdnem minden napot együtt töltöttünk és nem is egyszer sétáltunk a margit szigeten, a duna parton, a városban összevissza. Elvittem moziba is. Elvittem pizzazoba, elvittem étterembe, nem is egyszer. Fel hozzám akkor azért nem mert utálja az anyámat (ebben igazat is adok neki teljes mértékben) hozzá meg azért nem mert az anyja állandóan piál (ebben is igazat adok neki) korcsolyázni nem akar menni mert az utobbi korcsolyázásnál feldagadt a térde mert ugy esett el szegénykém :/ bowlingozni is voltunk már, billiárdozni is, elvittem sütizni, kávézni és mindig csak ugyan ezek jutnak az eszembe... Szóval hova vigyem hogy ne legyek számára unalmas ember? Hova vigyem el?
2012. dec. 30. 00:23
 17/21 Egy Srác Asszem ***** válasza:
XD vidd el fürdőbe azt még nem láttam itt felsorolva :D más nemjut így hírtelen eszembe
2012. dec. 30. 00:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Fürdőbe meg azért nem mert szégyenlős a drágám :/
2012. dec. 30. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Vidd el túrázni.
2012. dec. 30. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:

14-es voltam.

értem, akkor menjetek el pl. egy meccset megnézni.

vagy az állatkertbe, vidámparkba, bár nem tudom, hogy az utóbbi mikor nyit ki, mert gondolom télen zárva van.

2012. dec. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!