Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Maradjak vagy keressek mást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vagy keressek mást?

Figyelt kérdés

Én 24/L és Ő 26/F

Összeismerkedtem egy aranyos,kedves fiúval,egy városban lakunk,korban is hozzám illik...DE szegényes,nem annyira helyes,nem úgy öltözködik,van egy jellegzetes fura szaga (nem büdös,csak érdekes),de emellett rendkívül okos,mindig kicsesztek vele a lányok,őbenne mindaz megvan,amit ő nekem nyújthatna,de még szűz :S

na szóval én elég csinos vagyok (hozzá képest),adok magamra...szóval csak tudni szeretném véleményetek szerint h érdemes-e megpróbálnom vele komolyan,ugyanis én én csak komoly kapcsolatot keresek,és ő mindent megadna,csak ennyi a problémám,amit leírtam róla.Szerintetek?

2012. dec. 29. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele hogy változtasson ezen, a öltözködés nem pénz kérdése, és az ápoltság se. Ha nem változtat jobb most dobni, mert később csak rosszabbul esne mindkettőtöknek.
2012. dec. 29. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:

keress mást

Egyébként mit értesz az alatt, hogy "nem úgy öltözködik"? Nem Armani öltönyben takarítja fel a kutyasz*rt, vagy mi?

2012. dec. 29. 21:25
 3/8 anonim válasza:
100%

Nem a ruha teszi az embert. Ha tényleg olyan veled amilyennek mondod, akkor becsüld meg.

De érdekből semmiképpen ne menj bele, csak ha érzel is valamit.. De persze ez csak az én véleményem

2012. dec. 29. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ne legyen gond. Össze jössz vele és te segítesz neki az átalakuláson! :)24F
2012. dec. 29. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
utálom az öltönyös pasikat,de vkinek jól áll,ő régebbi stílusú ruhákat hord,ennyi,és ez nekem olyan fura na
2012. dec. 29. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen Viva-agymosott. Azt hordja amire telik, plusz amiben jól érzi magát. Szereted vagy sem???
2012. dec. 29. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
még nagyon friss a dolog,de úgy érzem működne,bele tudnék szeretni
2012. dec. 29. 21:35
 8/8 Theodorik84 ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy működne, akkor hajrá...olyan dolgokon ne akadj ki amin lehet változtatni....
2012. dec. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!