Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy keressek mást?
Én 24/L és Ő 26/F
Összeismerkedtem egy aranyos,kedves fiúval,egy városban lakunk,korban is hozzám illik...DE szegényes,nem annyira helyes,nem úgy öltözködik,van egy jellegzetes fura szaga (nem büdös,csak érdekes),de emellett rendkívül okos,mindig kicsesztek vele a lányok,őbenne mindaz megvan,amit ő nekem nyújthatna,de még szűz :S
na szóval én elég csinos vagyok (hozzá képest),adok magamra...szóval csak tudni szeretném véleményetek szerint h érdemes-e megpróbálnom vele komolyan,ugyanis én én csak komoly kapcsolatot keresek,és ő mindent megadna,csak ennyi a problémám,amit leírtam róla.Szerintetek?
keress mást
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "nem úgy öltözködik"? Nem Armani öltönyben takarítja fel a kutyasz*rt, vagy mi?
Nem a ruha teszi az embert. Ha tényleg olyan veled amilyennek mondod, akkor becsüld meg.
De érdekből semmiképpen ne menj bele, csak ha érzel is valamit.. De persze ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!