Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmész egy buliba mennyit kell igyál, hogy felszabadultabb legyél?
Kérdezőnek:
Nem vagyok orosz, de ha megiszom azt amit leírtam, olyan vagyok, mint egy orosz katona: Csak előre!!! :-)
Egy vagy két üveg sör, esetleg egy feles (nem kommersz)
Igazság szerint minél jobb az alapozás annál felszabadultabb vagyok. Volt hogy annyira felszabadult voltam hogy másnap amikor elmesélték is szakadtunk a nevetéstől.
Komolyra fordítva. Van akinek egy hordó is kevés, de van aki a légkörtől is fel tud oldódni. A pia nem bátorít, csak kibúvót nyújt a bénázásra...
Az szituáció függő. :)
A legutóbbi buliban egy feles és egy kis pohárka pezsgő után is simán odamentem a fiúkhoz táncolni velük meg hülyéskedni.
Máskor meg, ciki vagy sem, de 5 feles után sem mertem odamenni ahhoz a fiúhoz, aki nagyon tetszik nekem. Na nem azért, mert K.O. voltam, egyáltalán nem ütött meg.. Na jó, a fütyülős olyan ütős. :)
A tizeskének a válasza
Vodka, te erősebb érzés
Vodka, nincs több rossz érzés
Vodka, a szemed ragyog
Vodka, te vagy az igazi Férfi
Vodka, eltörli a könnyeid
Vodka, eltávolítja a félelmeid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!