Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaland vagy komolyabb érzelmek?
Amikor egy pasi heteken át képes arra várni, hogy újra találkozzon azzal a lánnyal, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, az már többet jelenthet neki egy kalandnál?
Vagy hiába a heteken át tartó várakozás (az élet hozta így), ettől még lehet ez neki csak egy kaland? Ráadásul mindezt úgy, hogy nincs napi kommunikációban a lánnyal, csak egy megbeszélt találkozó, amit elmondása szerint nagyon vár...
Pont így voltam én is, át lettem vágva...
Szóval ja, lehet számára kaland is. Első szexig ne higgy el semmit, addig csak a parasztvakítás megy, ha utána is megmarad, akkor gondolhatod, hogy komoly. Addig semmi nem számít. Szó szerint mondom, hogy semmi.
"Amikor egy pasi heteken át képes arra várni, hogy újra találkozzon azzal a lánnyal, "
Akkor ott a pasinál vannak már érzelmek, ha meg közben nem szervál be senkit, csak a lányra vár-ott akkor szerelem van.
Nem szervál be mást :)
Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy a pasik amikor képesek hosszú heteket (3-4 hét) várni, akkor az komolyat jelent-e náluk?
3
Igen, ha egy pasi szerelmes az ezer évig és képes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!