Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan h első talira sok egy plüss állatkát vinni a lánynak?
Lány vagyok.
Az első randi esetében még nem is ismer igazán a fiú, ne hozzon semmit! Ha a második, vagy többedik randin már hoz, akkor tudom, hogy az már nekem szól. De mindenképpen apróság legyen, mert ellenkező esetben kellemetlenül érzem magam, hogy talán viszonzást vár....
Az előző vagyok:
És ha a teszt eredménye az lesz, hogy zavarában tök idétlenül fog bánni vele, úgy ahogy igazából sosem bánna? Levonható-e egy valódi személyiségrajz ebből?
Az előző kettő vagyok:
Még kiegészíteném egy pozitív gondolattal: azért megértelek, hogy jól esne, ha látnál egy lányt édesen örülni, babusgatni egy plüsst. Bizonyára melengetné a lelkedet. Ez jó dolog. :)
Lehet, hogy van tőlem talpraesettebb lány is, aki nem jön zavarba... :)
köszi a választ, jól látod a dolgokat, valóban melengetné a lelkemet, elolvadnék tőle :)
igazából ezek olyan 1. randik h volt már előtte beszélgetésünk egymással, akár élőben is csak nem randi jellegűen.
egyébként ha zavarba jön az is jó, mert aranyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!