Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan hogy már TÚL magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy már TÚL magas hozzám egy pasi?

Figyelt kérdés
Én 174 cm vagyok, mindig magas fiúkkal randiztam. 190 cm és hasonlók, de most találkozgatok egy tényleg magas pasival. Nem tudom hogy pontosan milyen magas, de 2 méter fölött lehet, akkora mint egy óriás. És már kb félek inkább mellette, mintsem biztonságot adna. Veletek is volt már ilyen?
2012. dec. 26. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
ha félsz mellette, akkor itt az ideje hogy továbblépj.
2012. dec. 26. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
sose aggaszon a magasság. én 164 centis srác vagyok és ebből kifolyólag elég nehéz magasságban hozzám illő lányt találni. volt már közel 180 centis barátnőm is. mindig a szivedre hallgass azt nem bánthatod meg, még a logikusnak tűnő döntést igen :)
2012. dec. 26. 21:39
 3/7 189991 válasza:
Ha félsz tőle, akkor minek randizol vele? :) Gondolom csak félig komolyan írtad, azért. Én 195 cm vagyok (fiú), nekem abszolút nem számít milyen magas egy lány. Nekem akikkel eddig dolgom volt, mind azt mondták, hogy biztonságot ad, ha valaki magas. Bár én azért nem vagyok extrém magas, meg vékonyabb is vagyok, szóval simán el tudom képzelni, hogy egy 20x cm magas, 120 kilós ember félelmetes.
2012. dec. 26. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nem áll jól, akkor az túl magas. Az hogy félsz normálisnak tűnik, de mitöl félsz pontosan?
2012. dec. 26. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Bazz! Törölték a havasi yetis válaszomat... :DDD
2012. dec. 26. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy félsz tőle, még nem jelenti azt, hogy bántana. Ha okkal félsz, akkor hagyd el, ha pedig nincs okod rá, akkor az nem baj.
2012. dec. 26. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek az extrém magas pasik... pedig én magam eléggé alacsonynak számítok a 162 cm-emmel. Volt már 2 méter körüli barátom. Ő nagyon élvezte, hogy egy kis törékeny lány lehet az övé, én meg sosem éreztem nagyobb biztonságban magam, mint mellette. A volt lakótársam folyton lehurrogott, hogy miért nem keresek egy 170 körüli pasit, de én általában a magasabbakhoz vonzódom. Talán ez azzal is kapcsolatban áll, hogy a magasabb fiúknak néha több az önbizalma (félreértés ne essék, ez nem általánosítás: ott van kivételnek az egyik válaszoló), és ez a vonzó, nem tudom.
2012. dec. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!