Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hahó, van itt valaki? Kerestek randihoz személyt, ha igen hol, ha neten, milyen oldalakon? Mit tapasztaltatok? Kort írjatok.
Én a neten. Érdekes módon élőben 10 nőből 9 nek pasija van, és nem csak mondja mert kísérgetik a csajokat mint valami kutya.
Netesekkel csak az a baj hogy 905uk nem tudja mit akar, vagy épp szét van alázva köszönet érte pár sunyi f@szkalapnak. Szóval kicsit uncsi a lelküket ápolgatni.
De legalább nincs pasijuk...
Héló! Minek akarnád bárki lelkét ápolgatni?
Tudod mi lesz azokkal, akiknek sírunk a vállán? A hőn emlegetett barát zóna.
Ami volt elmúlt, ezt a lányoknak is tudomásul kell venni. Dolgozzák fel egyedül, vagy menjenek pszichológushoz. Nem a ti dolgotok megoldani a mi problémáinkat.
Ezért írtam hogy uncsi, de nem is foglalkozom már lelki betegekkel. Pedig páran nagyon ott vannak a toppon. Csak hát túl sok idő lenne helyrerakni a kicsikét lelkileg, és lehet meg se éri, mert nem fog helyrerakódni. Embere válogatja.
Szerencsére le tudom szűrni hogy az illető hol áll lelkileg, az én általam keresett nőhöz. Szóval nincs sok felesleges kör meg randi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!