Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hahó, van itt valaki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hahó, van itt valaki? Kerestek randihoz személyt, ha igen hol, ha neten, milyen oldalakon? Mit tapasztaltatok? Kort írjatok.

Figyelt kérdés
24 éves férfi
2012. dec. 26. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem vagyok csúnya, hogy így elriasszak mindenkit, gyertek már válaszolni :D Kezdem magam kellemetlenül érezni :D
2012. dec. 26. 20:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Matematikai lehetetlenség, hogy ennyi ember előtt csak két embert foglalkoztat ez a kérdés. Mi van Veletek Lányok?:)
2012. dec. 26. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, én keresek. Egyelőre csak élőben. Azaz gyakorin volt 2 próbálkozás...de azok eléggé érdekes fiúk voltak..khm...:S Szóval marad az élő, meg gondolkozom a netesen is (nem gyakorin). 20/L
2012. dec. 26. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a neten. Érdekes módon élőben 10 nőből 9 nek pasija van, és nem csak mondja mert kísérgetik a csajokat mint valami kutya.

Netesekkel csak az a baj hogy 905uk nem tudja mit akar, vagy épp szét van alázva köszönet érte pár sunyi f@szkalapnak. Szóval kicsit uncsi a lelküket ápolgatni.

De legalább nincs pasijuk...

2012. dec. 26. 21:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Abszolút megértelek utolsó! Abszolút!
2012. dec. 26. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Héló! Minek akarnád bárki lelkét ápolgatni?

Tudod mi lesz azokkal, akiknek sírunk a vállán? A hőn emlegetett barát zóna.

Ami volt elmúlt, ezt a lányoknak is tudomásul kell venni. Dolgozzák fel egyedül, vagy menjenek pszichológushoz. Nem a ti dolgotok megoldani a mi problémáinkat.

2012. dec. 26. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Ezért írtam hogy uncsi, de nem is foglalkozom már lelki betegekkel. Pedig páran nagyon ott vannak a toppon. Csak hát túl sok idő lenne helyrerakni a kicsikét lelkileg, és lehet meg se éri, mert nem fog helyrerakódni. Embere válogatja.

Szerencsére le tudom szűrni hogy az illető hol áll lelkileg, az én általam keresett nőhöz. Szóval nincs sok felesleges kör meg randi!

2012. dec. 27. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Eddig sosem kellett keresnem szerencsére, most viszont így a egyetem, munka, sport mellett mikor este 11kor vánszorgok hazafele nem lehet valami vonzó kisugárzásom mert most egy ideje sajnos nem volt semmi:D Keresni viszont nem tudom merre, hogyan kéne meg nem is mernék csak úgy ismeretlenekhez odamenni. 19l
2012. dec. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!