Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok tapadnak akiket nem akarok és nem, akiket igen? Ha szeretek nem vagyok vonzó?
Mert neked csak a top 10% tetszik, de te meg nem vagy olyan szinten, hogy nekik is tetsszél. Így nálad a hozzád illők próbálkoznak, akiket persze elutasítasz.
That's life, baby.
a "tetszik" kifejezés nekem nem csak külsőségekről szól!
abban benne van az is pl, hogy jól érzem magam beszélgetés közben Vele, meg ilyesmik.
látom nem vagyok elég világos.
akik barátlistán vannak: vagy trehányak, vagy lúzerek, vagy nincsenek ambícióik, vagy igénytelenek. nem tartom magam hozzájuk hasonlónak, el sem tudok párkapcsolatot képzelni velük, de még szexet sem.
szóval velük nem tudnék járni. amúgy meg már próbáltam. így kerültek barátzónába. nem megy, nyitott voltam, adtam esélyt.
pl egy büdös lehellet engem egy életre elriaszt. hozhat utána millió rózsát is.
Tipikusan az a fajta lehetsz, akinek mindegy kiknek kell - tuti az fog kelleni aki viszont le se sz*r.
Lehetőségeid:
1.Felfedezed, hogy azok akiknek Te jössz be, egyáltalán nem is csúnyák - ha tényleg "sokan" vannak akkor 1-2 tuti be fog jönni, csak ugye neked jobban kellene "Mrs.Tökéletesség" - aki amúgy nem az, de neked valamiért boldogságot okoz, hogy rájuk hajts
2. Betöltöd a 18-at és átértékeled a dolgokat - teljesen más dolgok fognak számítani és a "szerelem" is mást fog jelenteni - röviden: felnősz agyilag is
3. Továbbra is így cselekszel és panaszkodsz, hogy milyen rossz neked. Végül is miért ne a Te életed...
Amúgy ha nagyon kétségbeesetten nyomulsz akkor taszítóvá fogsz válni. Számodra is azért taszítóak azok a csajok akik mindenáron kétségbeesetten hajtanak rád... Fordítva is így megy.
Azért sok sikert kívánok Neked, hátha összejön valami.
"egy büdös lehellet engem egy életre elriaszt. hozhat utána millió rózsát is."
Innentől kezdve a fenti kérdésben taglalt dolgok miatt már egyáltalán nem tudlak sajnálni... Csak maximum a godolkodásmódodért és a hozzáállásodért.
Na mindegy a Te döntésed! Ha Téged ez tesz boldoggá...
ilyen bölcs meglátással amiket írtál kérdezem, te járnál olyannal aki mellett frusztráltan érzed magad?
pl. 40 cm magasságkülönbség? nem gond?
vagy hogy büdösen erőszakosan megcsókol valaki és összenyálaz? nem gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!