Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként lenne esélyem helyes pasiknál, ha a személyiségem különleges?
Én ezt nem értem. Csúnya vagyok, de jóképű pasit akarok. Hát, akkor neked miért nem jó a csúnya pasi? Ki-ki tegye magát oda, ahova való.
Mellesleg van olyan mondás, hogy nincs ronda nő, csak lusta. Szerintem ez nagyon igaz. Én alapvetően jól nézek ki, de ha nincs kedvem semmihez, akkor csúnya vagyok. Smink, frizura, egy csinos ruha, és akármelyik nő nézhet ki jól. Igen, még a kövér is, egyébként vannak olyan fiúk, akiknek a kövér nők jönnek be. Ha ápolt, és kedves. Persze nekik azért lényegesen kevesebb a lehetőségük, de nem siránkozni kell, hanem tenni is valamit.
Jó lesz neked az átlagos pasi is vagy a rút. Ne dédelgess hiú ábrándokat! :)
Boldog Karit!
gondolom általánosságban nem, de egy adott helyes pasinál elképzelhető, hogy igen
(ha az átlagot nézzük, akkor valószínűleg több az olyan, aki szintén helyes lányt keres, viszont egyetlen emberről nem lehet egyből megállapítani, hogy esetleg a személyiséget fontosabbnak tartja-e)
Mit jelent az neked, hogy különleges a személyiséged?
Általában mindenki ezt gondolja saját magáról.
Viszont van egy rossz hírem, a fiúk a külső alapján választanak. Persze, ha nem kedves a lány, akkor jön a szakítás, de akkor is azt nézik először, hogy a lány szép legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!