Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Síelés első randinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Síelés első randinak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel a munkám során ismerkedtem meg. Bár egy cégnél dolgozunk mégis külön városban, hetente egyszer találkozok vele, akkor is csak pár órát tudunk dumálni, amúgy face-n beszélgetünk. Mivel mindketten szeretjük a téli sportokat arra gondoltam, hogy elhívom síelni/snowboardozni. Ez nem épp rendhagyó módja a randinak, de azért sikeres lehet?

Köszi!

Üdv.: 22/F

2012. dec. 25. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hol élsz te? svájcban?
2012. dec. 25. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedben beválhat...
2012. dec. 25. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán, de közben hogy fogtok beszélgetni?

Szerintem ezt inkább egy későbbi randira kellene tartogatnod amikor már jobban megismeritek egymást.

2012. dec. 25. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék,be fagy a seggem így is,nem hogy még ott ugráljak a hóba,és még csajt is hívjak,hogy neki is fagyjon be...Az első randikon ismerkedni kell,ha már szeretsz fagyoskodni,akkor vidd el korizni a kiszemelt jégkockát.
2012. dec. 25. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:

De abban igaza van a kérdezőnek, hogy ez egy jó kifogás együtt lenni. Aztán nem fognak egyfolytában sielni - gondolhatjátok.

Én is a kiszemeltemnek egy hasonló dolgot dobtam be (mint nő), hogy ne legyek egyértelmű, hogy mit is akarok. Valami olyat, ami nem épp randi.

Jól teszi a kérdező szerintem. Nem muszáj annak szó szerint randinak lennie már az elején.

(nőként írom)

2012. dec. 25. 19:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Látszik, hogy a válaszolók java része nem síel :)

A hegyen jobb idő van,mint a völgyben, nem egyszer látni olyat, aki simán pulcsiban vagy épp pólóban szúrja, még naptejet is vinni kell, mert nem egyszer égtem le síelés közben.

A másik meg nem csak síelésből áll a nap. Jókat lehet ott kajálni, forraltborozni/puncsozni, na meg az sem 2 perc,amíg a felvonó felvisz, ott is rengeteget lehet beszélni. Csak a környezet tér el egy átlagos randitól és itt kicsit többet kell mozogni :)

2012. dec. 25. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy egyéb és fontos okból sem vinnék egy csajt ilyen randira:Ki kell szanálni a pénzéhes csajokat.Azért be kell vallani,sok olyan van,aki a nagy tárcára hajt és egy ilyen út nincs kevésbe.De te tudod kérdező,csak ha minden fost megveszel neki, és akkor hagy el,amikor kifogytál a léből,akkor ne csodálkozz.
2012. dec. 25. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Na ja, anyagiakra eddig még nem gondolnám. Max a benzint állnám, meg a kaját, de azért egy 8 ezres síbérletet nem fogok habra kifizetni. Egyébként szerintem ezt nem is várná el. Egy posztban dolgozunk, kb a fizunk is egyforma lehet, szerintem nem hinné azt, hogy pénzel akarom lekenyerezni. (de tökmindegy, mert nem is tudnám)
2012. dec. 25. 20:42
 9/9 anonim válasza:
Hát egy ilyen síőrült mint én, ha nő lennék, ez lenne a legnagyobb ajándék amit adhatnál nekem, és nem lenne a kérdés hogy járnék-e veled ha szimpatikus vagy. :D
2012. dec. 26. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!