Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Síelés első randinak?
Van egy csaj, akivel a munkám során ismerkedtem meg. Bár egy cégnél dolgozunk mégis külön városban, hetente egyszer találkozok vele, akkor is csak pár órát tudunk dumálni, amúgy face-n beszélgetünk. Mivel mindketten szeretjük a téli sportokat arra gondoltam, hogy elhívom síelni/snowboardozni. Ez nem épp rendhagyó módja a randinak, de azért sikeres lehet?
Köszi!
Üdv.: 22/F
Talán, de közben hogy fogtok beszélgetni?
Szerintem ezt inkább egy későbbi randira kellene tartogatnod amikor már jobban megismeritek egymást.
De abban igaza van a kérdezőnek, hogy ez egy jó kifogás együtt lenni. Aztán nem fognak egyfolytában sielni - gondolhatjátok.
Én is a kiszemeltemnek egy hasonló dolgot dobtam be (mint nő), hogy ne legyek egyértelmű, hogy mit is akarok. Valami olyat, ami nem épp randi.
Jól teszi a kérdező szerintem. Nem muszáj annak szó szerint randinak lennie már az elején.
(nőként írom)
Látszik, hogy a válaszolók java része nem síel :)
A hegyen jobb idő van,mint a völgyben, nem egyszer látni olyat, aki simán pulcsiban vagy épp pólóban szúrja, még naptejet is vinni kell, mert nem egyszer égtem le síelés közben.
A másik meg nem csak síelésből áll a nap. Jókat lehet ott kajálni, forraltborozni/puncsozni, na meg az sem 2 perc,amíg a felvonó felvisz, ott is rengeteget lehet beszélni. Csak a környezet tér el egy átlagos randitól és itt kicsit többet kell mozogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!