Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy lány a csók közben a nyelvével?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Csókolóztam már, de van valaki akivel hamarosan sorra kerülhet és nemtudom mi a jó csók,miaz ami biztos tetszene neki. 14/L2012. dec. 25. 00:39
1/9 anonim válasza:
zongorázzon:D
hát majd érezni fogod mit kell,meg már van tapasztalatod is:)
3/9 anonim válasza:
Körözz vele mint a centrifuga xd
Csak jó lllaaaaaaaaasssssaaaaann :)
4/9 anonim válasza:
Neked kell tessen.
:)
Én simogatni szoktam a nyelvemmel a másikat, ahol kívánom.:) Fogát, ínyét, ajkait, nyelvét. A saját szomjamat oltom a csókkal.:)
5/9 anonim válasza:
Én azt javaslom ,hogy ne piszkáld vele a fogát mert az olyan mintha kaja darabot keresnél :dd
6/9 A kérdező kommentje:
a fog szerintemis undorító :D hát akivel legutoljára kevertem. valahogy visszafejlődött csókolózás terén:D először nagyon jól csókolt, de utána már nem. csak kicsit izgulok és félek is mert szerintem szerelmes vagyok. és eltudnátok mondani hogy szerintetek milyen a jó csók?
2012. dec. 25. 01:29
7/9 anonim válasza:
Én azt szeretem ha érzékien a pasim bekapja az ajkam. Az olyan jó érzés.
Szóval nem minden a nyelv.
8/9 anonim válasza:
Szerintem részegen jobb úgyhogy csináld úgy :D
Na,de a te esetedbe szerintem csak add magad és keine panik...(nem lehet elrontani(főleg hamár csináltad)
9/9 anonim válasza:
én azt javaslom hogy csók közben gyengéden kicsit nyald.meg az ajkát az mindig jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!