Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csináljam, bővebben lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam, bővebben lent?

Figyelt kérdés
Van egy fiú(ebből következik lány vagyok-17) párszor láttam, nem tudom az msn címét, semmit sem tudok róla, csak a nevét.Nos meg szeretném ismerni, és ha olyan, akkor talán kicsit komolyabbat is, de most azon lenne a lényeg, hogy megismerjem, beszélgessek vele. Eddig csak szemkontaktus volt, semmi más, mindeketten figyeltük a másik félt, de soha nem jött közel hozzám beszélgetni vagy miegymás. Mit tegyek, hogy megismerhessem. Csak úgy szólítsam le? Mit mondjak?
2009. aug. 24. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Legközelebb mosolyogj Rá, kacsints oda neki, amikor Rád néz! Hátha ennyi elég is neki. Csak biztasd fel valamivel, aztán a többi menni fog...
2009. aug. 24. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod a nevét, akkor esetleg myvipen vagy iwiwen meg tudod nézni, gondolom érdekel minden infó, esetleg ismerősnek jelölni, igaz az nem megoldás, de már legalább sejthet valami érdeklődést. Ahogy az első mondja az jó ötlet. Esetleg ha másképp nemmegy irhatsz neki üzit, vagy elképzelhető hogy valamelyik oldalon publikus az msn címe. Szerintem egy fiunak az se tolakodás ha egyből felveszed ha esetleg rátalálsz.
2009. aug. 24. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz és bonyolult lesz, amit mondok, szóval olvasd figyelmesen.

ODAMÉSZ HOZZÁ!

2009. aug. 24. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos abból,hogy van egy fiú ,még nem következik az hogy Te lány vagy:D Ez csak a jobbik eset így :)

Na bocs ,hogy eltértem a témától :)

Myvip vagy iwiw vagy valami ilyen netes társasági oldalon nincs fent ? Mert onnan lehet megtudnád az msn címét ha van neki. Ha ez nem nyert, akkor max úgy tudod ,hogy odamész hozzá , vagy rámosolyogsz és jeleket küldesz neki ,vagy találsz valami ürügyet amivel odamehetsz hozzá ,vagy szóba elegyedhettek . Persze ez rajta is fog múlni ,mert lehet ,hogy félénk és akkor nem fog a jelek miatt csinálni semmit. Akkor rajtad a sor,ha akarod.

Hajrá ,majd drukkolok :D

2009. aug. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!