Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ezt válaszolták ( válasz lent )?
7 év ismerek egy lányt osztálytársam és szerelmes lettem belé elmontam meniyre győnyürünek tartom megkérdeztem járna-e velem és ezt a választ kaptam :
Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
Ez mit jelent nálatok lányok ?
14 éves vagyok énis meg ő is
szerintem egyértelmű, mit jelent. azt, hogy nem akar járni veled. ennek többféle oka lehet.
1. nem tetszel neki
2. más tetszik neki
3. nem akar most kapcsolatot
4. jár valakivel, csak te nem tudod
Ez azt jelenti, hogy: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
nem kell túl bonyolítani a dolgokat, mert vannak olyan dolgok, amik azt jelentik, amik... szóval nem akar járni veled, legyetek barátook
Nem, semmi hátsó gondolat! Fogadd el amit írt!
NEM AKAR VELED JÁRNI!
barát-barátok lehettek, de nem tekint rád pasiként!
Nagyon rendes tőle, hogy ilyen korrektul, őszintén leírta neked, és nem kell, hogy hülyét csinálj magadból. Köszönd meg neki, hogy őszinte volt veled!
NAGYON KEVÉS LÁNY KÉPES ERRE!
Ahhoz meg innentől semmi közöd, hogy neki éppen ki tetszik, szóval ne ezen törd a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!