Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék meg kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék meg kedves, gondoskodó lányokkal, akiktől kaphatnék szeretetet illetve a barátaim lehetnének?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, szűz és sosem volt még se barátnőm, se barátom, s sok komplexusom van (anyakomplexus, zárkozott s szégyenlős vagyok, szexuális komplexusok...). Nem vágyom szerelemre vagy szexre, csakis szeretetetre. Viszont az ismerőseimtől nem kaphatok, mert nem tudnak megérteni engem. Voltak kedves lányok az életemben akiktől kaphattam, de őket is max két havonta láttam, vagy már nem is ismerem őket. Próbáltam ismerkedni neten, regisztráltam különböző oldalakra, de egyszerűen még ismerkedni sem tudok rendesen s nem is jelölnek vissza max 1 a 100-ból (ami nem a kinézetem miatt, hanem amiatt van, hogy beleírom a szeretethiányomat a bemutatkozásomhoz, ez biztos). Legszívesebben annak örülnék, ha lenne egy olyan fórum, ahol csak olyan lányok lennének, akik szeretnek szeretetet adni, és akkor velük ismerkedhetnék. Úgy hogy ha valaki tud ilyen fórumot, vagy hasonló oldalt, és megosztaná velem, annak nagyon megköszönném!!!
2009. aug. 23. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Hááát én még nem hallottam olyan fórumról/oldalról amilyet te keresel...valóban jó ötlet az egyik válaszolótól hogy akár te is csinálhatnál ilyen fórumot.

Azon hogy szégyenlős vagy és zárkózott stb...azon lehet változtatni csak akarat erő kell. Aztán lehet nem is olyan rossz a helyzet csak te látod annak. :) De egyébként ha akarsz írhatsz nekem egy e-mailt és ha gondolod beszélgethetnénk. Igaz fiatalabb vagyok nálad dehát az írtad nem szerelemre és nem is szexre vágysz. :) Szeretettel:16/L :)

2009. szept. 1. 06:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Itt,most,velem.Persze nem érdekellek téged se,és nem is lehet nekem mailt írni,nem tudom,mi a fenét várok...Mindig ez van..Várok,várok,közbe meg lezárom a magamhoz vezető utakat.Így aztán továbbra se fogok kelleni senkinek,és soha senki nem fog szeretni.Minden vágyam,h szerethessek valakit,én annyira de annyira képes vagyok rá!És arra is annyira vágyom,h valaki szeressen engem,hogy valakinek FONTOS legyek,hogy valaki értékelje azt,hogy szeretem,hogy megértem... :( Mert ez se szokott senkit érdekelni,hiába szeretek én akárkit,rá se tojnak :( Mert unalmas vagyok meg valószínűleg ronda is,vagy én nem tudom,mi nincs meg bennem,ami másokban benne van,amitől őket lehet szeretni,engem meg nem..

Na jó csak rábukkantam erre a kérdésre és le kellett írnom :'(

Na meg ja,akár írhatnék neked mailt én is,ha mernék,ez az egyik fő ok,másrészt már biztos írt neked azóta valaki,találtál valakit azóta,aki sokkal jobb nálam,ergo neked sincs rám szükséged,dehát persze nem is azért mondom,hogy izé,én már nem várok senkitől semmit,a hiba bennem van

19/L

2009. nov. 1. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!