Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Fiúk, szeretitek az ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, barna szemem van szőke hajam(természetes) szép
arcom van. Most perpillanat 48 kg vagyok és homokóra alakom van.
Eléggé csendes vagyok és sokak szerint aranyos vagyok és törékeny tipus. Légyszi kort is írjatok!
2012. dec. 21. 18:29
11/18 A kérdező kommentje:
Ez furcsa, nekem azt mondták ,hogy ilyen magassághoz dagadt vagyok és a 44 lenne ideális..
Köszi mindenkinek!:)
2012. dec. 21. 19:03
12/18 anonim válasza:
pff én is ilyen magas és ennyi kg vagyok csak nem 15 hanem 14 éves (Lány) amúgymeg ne itt kérdezgess miért ne jönne be a fiúknak én is pont ugyanilyen adottságú vagyok (mondták már hogy szép az arcom nem is egy ember mégis akad olyan aki lerondázottnem is egyszer tehát kinek mi a szép) csak önbizalmad legyen :)
13/18 anonim válasza:
Ajajajajaaajj... mennyi privát üzenetet kaptál?! :D
Becsapós .pasifogó kérdés!! :DD
16/18 anonim válasza:
Tetszik a leírás :) De hogy dagadt lennél? Még 55 kiló sem sok ilyen magassághoz.
17/18 anonim válasza:
Vékony vagy. Egyél többet.
Reggelire szalonnát, kolbászt, zsíros kenyeret.
Ebédre jöhet egy kis pacal, meg valami jó cukros édesség.
Vacsorára ugyanezt, csak dupla adaggal.
Fogpiszkáló és mentolos rágó legyen nálad.
F/25
18/18 anonim válasza:
Igen, szerintem jól nézhetsz ki. Őrizd meg a homokóra alakodat. Az a jó, ha aranyos vagy. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!