Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néznek meg a csajok a pasikon?
En az osszkepet nezem. Fontos a kulso, de miutan mar megegettem magam egy magabiztosnak tuno, veszett jokepu onallotlan pasival, sokkal ovatosabb vagyok.
A jelenlegi parom -jovendobeli ferjem- mikor megismertem, nagyon bena volt. De tudta, hogy mit akar. Engem akart en meg megadtam magam. 6 honap alatt ugy kikupalodott mellettem, hogy hirtelen minden no ot akarta - elotte meg ra sem neztek...
Szoval ez a ki mit nez meg erettseg, tapasztalat, intelligencia es korfuggo.
külsőleg: arca, tekintete, keze
belső: mennyire figyelmes (pl.előre enged-e, engedi-e, hogy cipeljem a nehéz táskámat), mennyire jókat tudunk beszélgetni, van-e humora, hogy beszél a világáról (családjáról, kollegáiról)
nekem nagyon fontos a határozottság, hogy tudja, mit akar elérni az életben...
A külső nem annyira fontos, az én párom alacsonyabb nálam (lány vagyok), és abszolút nem zavar, csak legyen ápolt..
Legyenek közös tulajdonságok, hasonló ízlés, pl. nem hiszem, hogy egy rocker fazonnal elkezdenék járni, még akkor sem, ha totál udvarias...
KEZE! ; Fogai , Popsia ; szeme .. (arca) ; az öszkép .. tartás ienek ; és a belső belső persz , fontos hogy sugározzon hogy van önbizalma de nem nagy az egója , csak az a lényeg hogy tudja mit akar és h mit keres a földön !
De a csajjal avló viselkedést is hogy kedves legyen és érezze a lány hogy gyenge mellette és a apsi biztonságot ad (ettől elolvadnak )
:)
én ki nem állhatom a "vagány" férfiakat, akik attól érzik magukat nagyfiúnak, hogy kurváznak és isznak...
első látásra a magas, vékony, hosszabb hajú fiúk azok, akik tetszenek, de ha valakit megismerek, teljesen mindegy, hogy néz ki. amik taszítanak: kopaszság, nagy anyajegyek, túl nagy izmok, aranyfogak, bűz, bunkóság, buzis külső, nagyon nagy súlyfelesleg, cigi.
intelligens pasik a legkirályabbak.
A kérdezőnek üzenem hogy ha ennek a hsz-nek a válaszait megnézi meglátja mire hogyan reagálnak a csajok >)
Nos akkor:
Mit kezedenétek lányok az én receptemmel?
Egoista alaptésztán mások lenézésére való természetadta hajlam- mártással. Méltó vitapartnereknek a tisztelet-fűszerkeverék megadásával a csajoknak az udvariasság reszelékkel, de mindenképpen beszóló-szósszal , lányoknak szintén kevesebbet ebből is. Egy kevés pesszimista világképet beledarabolva, de realizmusnak álcázva. Sok átlagember-süteményből hiányzó tudással és sok átlagember-süteményben fellelhetővel egyetemben. Széles érdeklődési kör és totál hangulatemberség köretében. Egy csipet érdekes ízléssel, egy-két szem álommal és tervvel. Flegmasággal megszórva. Barátoknak akik ritkák mint a fehér dinnye, ajánlunk hozzá rengeteg megértést, emberismeretet és bőséges segítőkészség öntetet, vigyázva az imázs-díszítés fontosságára és alaposságára, amelyet tökéletesebbé tesz a színészi-véna nevű különleges tányér.
(Étkezés közben ne fogyasszunk tudatmódosító szereket már csak elvből se!)
Ezt süssétek meg (és tippeljetek hány éves vagyok)! :P
S4L3M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!