Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tegyük föl áthívtok magatokhoz egy csajt és lefekszetek. Utána írnátok neki ha nem akarnátok semmi többet?
Figyelt kérdés
írnátok neki olyat, hogy nagyon jól éreztétek magatokat vele, ha többet nem akarnátok találkozni vele?2012. dec. 18. 23:16
11/15 anonim válasza:
írnék, ha talonba akarnám hagyni következő szex-re. Mert ha azt írom köszi ennyi volt, nem lehetne ingyen második menet.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért hülye a kérdés...
2012. dec. 19. 00:18
13/15 A kérdező kommentje:
és mi az, hogy ki azaz idióta aki ilyet csinál? milyet? szexel? ...
2012. dec. 20. 16:09
14/15 anonim válasza:
Dehogy hülye ez a kérdés. Én idős nő vagyok, házas, gyermek(ek)es, sőt, unoká(ko)s. Sok mindent láttam, látok és megéltem.
Bizony úgy lehet, ahogy itt egy előttem szóló írta: talonban tart egy újabb ingyenes körre. A pasik sokkal többször szexel(né)nek, mint általában a nők. És egy ilyen elkötelezettség nélküli alkalom bármikor jól jöhet. De hogy is van az, hogy téged vagy akiről itt szó van, csak úgy át lehet hívni egy kis ágyba bújásra. Jó, mondjuk, lehet. De akkor tényleg, mit gondolsz, ebből akár 30 éves tartós kapcsolat is lehet? Hát, persze, isten tudja, mondjuk lesz. Na de akkor ahhoz - már megbocsáss - a Te komolyságod is kell(ene).
15/15 A kérdező kommentje:
De miért kell a nőket ennyire lenézni úgymond...? Szerintem ez hülyeség, hogy a pasik többször szexelnének, és az is baromság, hogy ez igy elterjedt, hogy a nő csak akkor tud szexelni ha érez valamit.Nem!Nem csak akkor tud, nekünk is vannak szükségleteink és van úgy, hogy nem akarunk kapcsolatot, csak szexet. Ki mondta, hogy én ilyeneket látok ebbe az egészbe bele, hogy majd mi együtt leszünk évekig? De igen, ki tudja, ha párszor még találkozunk és netántán egymásba szeretünk akkor még az is előfordulhat, de nincs ilyen "hátsó széndékom" vele, nem ezért fekszem le vele, hogy belém szeressen hanem, hogy jól érezzem magam, mivel nincs kapcsolatom most.
2012. dec. 20. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!