Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én sem bírom megállni, hogy ne tegyem fel ezt a kérdést így hétfő este. De ezt érti valaki?
Hát gyakran nem elég akarni valamit. És van hogy a cselekvés is hiábavaló. De az elsőhöz hasonlóan én is akkor találtam meg a párom amikor egyáltalán nem is kerestem.
Ha túlságosan kutat az ember valami után van hogy elsiklik a szeme a lényeg felett s nem veszi észre azt ami egyértelműen a szeme lelőtt van.
Úgy értem ha mindenkiben a párod keresed akkor lehet hogy elsiklasz az igazi mellett aki csak úgy spontán egy napon jött volna veled szembe és egyből érezted volna hogy ő más. De mivel mindenkiben keresed így benne sem veszed észre.
Két dolgot tudok javasolni.
1. Nézz tükörbe, és próbálj meg a saját kategóriádnak megfelelő nőt találni vagy az alatt. Az emberek hajlamosak magukat szebbnek látni, mint amilyenek valójában, ugyanakkor a legjobb buxákat akarják pakolni. Ez a leggyakoribb hiba. Persze megfelelő mennyiségű pénz birtokában a külső kompenzálható bizonyos mértékig!
2. Ne nézd le a nyominger gyereket, hanem tanulj tőle. Neki van nője, neked nincs.
ui: Még annyi, hogy a kedvességed ma a fiatal csajoknak, akik jól is néznek ki, és ezzel tisztában is vannak kb annyit jelent mint egy marék almos trágya, nem többet, ha mást nem tudsz mellette felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!