Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért nehéz egyedűl idegen csajokkal ismerkedni utcán, buliba, plázába, vagy bárhol? Lányok, miért így reagáltok erre?
Átlagos kinézetem van,sok negatív tapasztalat,de azért egy kevés pozítív tapasztalat is! Általában átlagos,és szép csajoknál egyaránt probálkozok! De előtte normális öltözködés,ápoltság,tehát külsőre adás,és normális szöveg,és mégis NEHÉZ....És nem véletlen dolgok,mert nem lehet véletlen,ha bárhol,bármikor ugyanígy van,úgy értem ha buliba is ilyen 8 leszolított csaj,ha utcán is,...és rá 1 hónapra más csajok ugyanígy csinálják :)
Kérlek jelezzétek hozzászolásnál nemeteket: F vagy L
elsőnek és utolsónak van teljes mértékben igaza!
egyrészt a külső szinte semmi, persze számít, de fontosabb az, hogy vonzódni tudjunk az adott sráchoz és a vonzódás megtörténhet csak a hangjától, a beszédstílusától vagy attól is ahogy viszonyul hozzánk.. lehet, hogy azzal van a baj, hogy nem megfelelően "szólítod le" ezeket a lányokat, ja és a nyomulás az irtógáz.. nem kell rosszfiúnak lenni meg stb. csak tudni, hogy mit akarsz és lazán (azaz lazán, nem befeszülve) tenni érte.. át kell érezned és el kell hinned magadban, hogy ha xy csajnak nem kellesz, akkor azzal nem te veszítesz, hanem ő. ha -többek között- ez is megy, akkor ezt sugárzod magadból és az már félsiker (ja és ez nem összekeverendő a nagyképűséggel)
+ahogy utolsó is mondta.. nem szabad kinézet alapján kategorizálni a csajokat és általánosítani. engem mindenki olyannak hisz elsőre, mint az utolsó kommentelő által leírt csajt, csak azért mert "jól nézek ki" stb., ennek ellenére akárhányan megismertek úgy igazán rájöttek, hogy a dekoratív külső mögött más is van.. na és pont az ilyen lányoknál, mint én nem mernek kezdeményezni a fiúk, nem is értem, hogy miért, pedig többre becsüljük azt, ha valakiben van intelligencia és ehhez társuló mersz, bátorság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!