Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal akivel egy hónapja beszélgetek FB-n, elmentem vele egy afterpartyra és végül egy másik csávóval csókolózott részegen?
Szóval egy hónapja összeismerkedtem egy lánnyal,tegnap találkoztunk is az afterparty előtt,jól elbeszélgettünk,szemmel láthatóan én is szimpatikus volt neki,elkezdődött a buli,táncoltunk és egy-két óra múlva kezdett odajönni egy osztálytársa aki eleinte mellettünk táncolt. Aztán elmentünk még piáért,a csaj szemmel láthatóan a kevés piától is csontrészeg lett,a tömegben el is vesztettem őt visszafelé menet és amire egy-két perc múlva megtaláltam már a csávóval táncolt.
Jó "haveroknak" tűntek már a buli előtt is,poénkodtak egymással,gondoltam nem kezdek el féltékenykedni rögtön,mellettük táncoltam egyenlőre. Erre 10 perc után a srác már a derekát fogta a csajnak,ami már eléggé elkezdett zavarni és egyszer csak lesmárolta a lányt. Én meg ott táncoltam mellettük és ledöbbentem. Szóltam neki,hogy én akkor most megyek haza a francba,a csaj magánál se volt,állítólag azt se tudta,hogy mi történt aztán meg már kint nagyon szégyellte magát,motyogott hogy sajnálja meg majd megbeszéljük..
Egyáltalán nem az a bulizós p.csa típus,normális,visszafogott és erre egy ilyen megtörténik.
Mit csináljak,ha rám ír és elkezd könyörögni,bocsánatot kérni stb.? Mennyire tudnátok egy ilyet elnézni,ha első randin (szórakozóhelyen) rászáll egy másik srác seggrészegen és ez lesz belőle? Mennyire van egyáltalán tudatában ilyenkor,hogy mit csinál? mármint a lány.. 18/F
utolsó: Nem,nem ott volt.
Jelentkezett aztán,de még kiábrándítóbb volt és elküldtem a p.csába. Probléma megoldva. :) Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!