Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kellene eggy sovány, alacsony, jóképű, babapofi, aranyos, cuki pasi vagy inkább a férfias, magas, idősebb arvonású pasikra buktok?
# 9/10
Figyelj, én ilyen típus vagyok, senki sem választja, hogy milyen alkatú lesz. Ez adottság, ezzel kell boldogulni és nem bedepizni, mint sokan ezen az oldalon is. Állítom, hogy hamarabb megdugnám az itteni csajokat, hiába is mondják, hogy nekik magas, férfias pasi kell. ;)
Állítom, hogy hamarabb megdugnám az itteni csajokat, hiába is mondják, hogy nekik magas, férfias pasi kell. ;)
Vegyél vissza az arcocskádból. Gondolkozz logikusan: mivel nők vagyunk, a férfiakhoz vonzódunk. Egy alacsony, vézna, babaarcú pasira egyszerűen nem lehet begerjedni, mert nem férfias. Te be tudnál gerjedni egy nagydarab, benga, bajszos, durva képű nőre? Na ugye...
# 12/12
Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy megmutassam a sorstársaimnak, hogy bizony az itteni nők attól, hogy mit mondanak, még bizony nagyon is elcsábíthatóak, ahogy én is megdugtam már tőlem magasabb, model csajt is, úgy képes bármelyik alacsony sorstársam is erre. Remélem olvassátok srácok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!