Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy ördögi kör? Mit csináljak? Hogy csináljam? Ezek után továbbra is velemaradjak? Van ennek értelme egyeltalán?
Figyelt kérdés
pár hete együtt élek(tem) a barátommal kedden hazalátogattam egy kicsit hogy megnézzem mi újság itthon,kedden hozott haza a barátom,én hívogattam sms-t irtam neki de a füle botját sem mozgatta hogy válaszoljon vagy hogy visszahívjon csütörtökig vártam hátha keres,aztán megelégeltem a várakozást és ugy döntöttem hogy meglepem őt és elmegyek hozzá titokban az egyik bnőm is pont a barátjához készülődött és együtt mentünk,ülünk a vonaton és a bnőm aztmondja egyszer hogy figyelj csak el kell mondanom vmit én annyira ideges lettm hogy elkeztem ott a buszon sírni és kérleltem hogy mondja már el mi a gáz.ő elmondta hogy a barátod összepakolta a cuccodat és elhozta hozzánk gondolhatjátk hogy éreztem magam:S.még a vonaton felhívta bnőm a barátját hogy mondja meg az én barátomnak hogy készülődöm hozzá na hát gondolhatjátok a pasim se nem hívott se nem irt sms-t s el sem jött bnőmékhez hogy lássan na én bizony nem kerestem csak sírtam sírtam és sírtam és nem értettem hogy most mi a probléma:Smásnap már haza is jöttem,azóta nem is keres én sem keresem őt várom hogy ő keressen mivel ő sértett meg engem nagyon megbántott,közben bnőm hivott hogy az én barátom állítólag csak azért hozta el hozzájuk a cuccomat merthogyha szügségem lesz vmelyikre is fel tudjam venni,na most kérdem én tölletek nem inkább nekem kellett volna hogy elhozza,mintsem hogy bnőmékhez vigye,szoval még azt sem mondta hogy legyen vége se bnőméknek sem nekem mivel kedd óta nem is beszéltünk.mit csináljak tanácstalan vagyok,csak egyet kérdeznék tölle ha az életben összefutunk hogy mire volt ez jó neki.....2009. aug. 21. 22:03
1/1 anonim válasza:
Alapjában jól gondolkodsz. Én is ezt kérdezném tőle, aztán szakítnék sűrgősen, mert megbízhatatlan barát az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!