Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti rákérdeznétek arra, hogy "együtt jártok-e"?
Egy sráccal már kétszer randiztunk, nem sokára lesz a harmadik. Közben eltelt 1-2 hét, mert sok dolgunk volt, munka, suli stb, de folyamatosan beszéltünk napi szinten és kerestük egymás társaságát.
Gondolom persze, hogy még nem igazán járunk, de azért jó lenne tudni, hogy most hova a bánatba is tart ez az egész, mert akadt pár jelentkezőm, akiket leráztam, mert nem éreztem helyesnek, hogy kavarjak velük, de ugyanakkor azt sem érzem, hogy együtt lennénk, és zavarna ha ő közben másokkal is ismerkedne... Már csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk stb.
Szóval erre rá lehet kérdezni, vagy hogy a fenébe lehet felhozni témaként? Egyáltalán "szabad", vagy hülyének fog nézni?
22 vagyok ő 27.
Heló!
Mi tisztáztuk elég hamar és ha konkrétan nem is gy kérdeztük, hogy "Na, akkor járunk?", Hanem arra céloztunk, hogy ugyan azt érezzük-e a másik iránt teljes mértékben? Kiderült, hogy abszolút, azóta is guyan azt érezzük, s együtt is vagyunk.
Szóval szerintem kérdezz úgy rá, hogy nagyjából leírod, mit érzel és hogy hasonlóan van-e ő is? Jobb tisztán látni a dolgokat.
Szerintem erre még kicsit korai rákérdezni, hogy jártok-e, ahhoz még nem feltétlen ismeritek egymást eléggé.
Én inkább azt hoznám fel, hogy amíg így ismerkedő fázisban vagytok, másokkal ne randizzatok és másoknak ne adjatok teret, ez még biztos nem sok neki se, a járás még lehet, hogy akár korai lenne neki...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!