Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet neten ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el társ-keresőzni, reggeltem az egyik társkereső oldalon, de nem tudom hogyan kellene elkezdenem az ismerkedést. Szeretnék ötleteket kapni...

20/F

2009. aug. 21. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kinezed a csajt, aztan irsz neki valamit. Mondjuk ,hogy szeretned megismerni. Aztan ha visszair,akkor mar nyilvan erdeklodik irantad. Meg ket harom rovid levelvaltas, telefonszam csere. felhivod. ha meg ezutan is akar veled beszelni,akkor egy randi valami nyilvanos helyen.

Azt ennyi...

2009. aug. 21. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon fas*zság az egész, nekem nem jött be. Sok céltalan, szórakozó ember van fent, kb.80%-ban.

L/27

2009. okt. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!