Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Fiuk! Titek ez ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Fiuk! Titek ez ez mennyire zavar?

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo, hogy titeket mennyire befolyasol egy lanynal az, ha amugy minden rendben van vele, szep az arca es alakra se nez ki rosszul, de viszont szabalytalan a fogsora. Nem ilyen ossze-vissza meg egymasra nott fogsorrol van szo, hanem pl. kicsit elesebbek es helyesebbek a szemfogai, hasonlok... Nagyon zavaro ez az esztetikai hiba?:)
2012. dec. 13. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2012. dec. 13. 19:32
 12/16 Bino ***** válasza:

Nekem is volt egy hasonló kérdésem és a modik törölték..:D

Bár nem tom miért, nekem is olyan problémám van a fogaimmal mint neked de akkor ha ez titeket nem zavar akkor engem sem :D

2012. dec. 13. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát,ha nem úgy van,ahogy soknak,hogy szét van rohadva,akkor rendben van.Nekem is hiányzik 1 fogam,de azért az nem annyira nagy dolog...Mondjuk soknak már fiatalon hiányzik 3-4,az már csúnya is,meg azért jelent is valamit...A nem szabájossággal nincs szerintem gond.
2012. dec. 13. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de elég szabálytalan fogaim vannak, még a fogszabályozó se segítene akkor végképp úgy néznék ki, mint egy mókus, DE van barátom, és szeret engem, szóval nem hiszem hogy ez kizáró tényező lenne :D (mindemellett nem tartom magam bányarémnek, csak a fogaim állnak hülyén.. de legalább ápoltak :D )

Engem (persze fiúknál) jobban zavar a sárga, ápolatlan fog, mint a kesze-kusza :D

2012. dec. 13. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem zavaró. Van akinek jól is áll =)
2012. dec. 13. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs gond. 22/F
2012. dec. 14. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!