Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"a lányok imádják, ha hátulról ölelik át a derekukat" ez mennyire igaz? Jobb mintha elölről ölelem meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 11:52
1/9 anonim válasza:
En szeretem, mert egyreszt erotikus, masreszt biztonsagban is erzem magam.
2/9 anonim válasza:
Én imádom, elkezdek körözni a fenekemmel ez teljesen felizgat mindkettőnket!! Hátulról ennyiben jobb, de előlről ölelkezni is nagyon szeretek. Az ölelés mindig mindenhogyan jóóó!!
3/9 Mókusgyilkos válasza:
ez kb olyan mint h szeretik-e a csajok a homlokra adott puszit :D van amelyik olvad tőle van amelyik meg néz rád mint hal a szatyorba.
4/9 anonim válasza:
Én elolvadok a hátulról ölelgetéstől :D
5/9 anonim válasza:
A nőknek egyfajta meleg biztonságérzetet sugároz, amikor a párjuk átöleli őket hátulról. Ez egy ilyen ösztönös dolog; a tudat, hogy valaki "védi a hátad".
6/9 anonim válasza:
ja én randin ezt csináltam egy csajjal és utána egyből mondta, hogy talizhatnánk máskor is...
7/9 anonim válasza:
6-os, nalam is ez volt. A fiu atolelt igy, es nem tudtam nem ragondolni utana, aztan ossze is jottunk.
8/9 anonim válasza:
Ad egy fajta biztonsagerzetet, hatulrol nem vagy tamadhato. En szeretem !
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenki
2012. dec. 14. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!