Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Gyakran látok egy nagyon aranyos és szép lányt a buszmegállóban ahol felszállok és egy busszal is megyünk egy ideig ( 20km ). Hogyan ismerkedhetnék ilyen helyzetben ?
Nem volt még kapcsolatom és nem vagyok egy beszédes ember, ismerkedés meg nem az erősségem.
19/F
2012. dec. 12. 19:47
1/10 anonim válasza:
nem veszíthetsz semmit azzal, ha odamész és megmondod neki, mennyire bejön neked
3/10 A kérdező kommentje:
Melyik lenne az ideális ?
Szia. XY vagyok és tetszel nekem és szeretnélek megismerni.
vagy
Szia. XY vagyok és nagyon bejössz nekem.
2012. dec. 12. 19:55
4/10 anonim válasza:
szerintem ne vágd egyből az arcába, hogy tetszik neked, szimplán csak ülj mellé és beszélgess vele, kérdezd meg a nevét, és mesélj neki valami vicceset ami elmosolyodik, aztán úgyis nyitni fog
5/10 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 12. 20:00
6/10 anonim válasza:
ne legyél túl erőszakos. pl szia már nagyon sokszor láttalak erre utazni, merre mész stb...aztán a reakcióiból már le tudod szűrni, hogy mit gondol. ha csak kelletlenül, pár szóval válaszol, akkor nem sok az esély. de ha megnyílik, esetleg kérdez is, akkor jó úton jársz
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Figyelni fogom, hogy érdeklem-e. Szabad így elsőre telefonszámot vagy internetes elérhetőséget kérni ? Ha minden rendben menne, találkozóra mennyi idő után szabad rákérdezni ?
2012. dec. 12. 20:08
8/10 anonim válasza:
számot inkább ne...esetleg a nevét kérdezd meg
9/10 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi.
2012. dec. 12. 20:15
10/10 anonim válasza:
Hagyd a francba, úgyis lekoptat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!