Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bevalani egy lánynak hogy teljes szívedböl szereted?
osztálytársak vagyunk
13L 13F
Előbb kezdj el járni vele. Hívd el randira. Nézd meg hogy viselkedik veled és mnásokkal. Amíg így nem csinálod, addig nem is ismerheted teljesen a hibáival együtt. Addig az is lehet, hogy csak "gyerekes" belehabarodás.
Randizzatok párszor, mert csak hogy osztálytársak vagytok, az igazán nem jelent semmit.
Én komolyan nem értem, hogy miért kell vallomásokat zúdítani rá, ha még nem is járnak???
Randizzanak. Teljesen szükségtelen már előtte hajtogatni, hogy szereti. Azt se tudja, hogy hogy viselkedne az udvarlás folyamán. Ismerjétek meg egymást!
Hívd el csak simán sétálni, vagy egy presszóba, jégkorcsolyázni stb. Nem kell ahhoz szerelmi vallomás. VAGY A MAI LÁNYOK EGYBŐL VÁRJÁK A PASIKTÓL??? NEM ÉRTEM! Aztán pedig úgy is jön magától. A legfontosabb a szeretet kimutatása, nem az hogy mondd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!