Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire jön be Barney Stinton stílusa?

Figyelt kérdés
Előre szólok, nekem fogalmam sincs, ki az. De már a 3dik lánytól kapom meg, hogy pont olyan vagyok mint ő. Még 1 részt se láttam abból a filmből amiben szerepel.

#szex #randi #lány #szerelem #barney stinton
2012. dec. 10. 23:13
1 2
 11/20 tetro ***** válasza:
34%
Igazából a karakter egy nőcsábász, de annyira feminin, amit igazán jól csak egy meleg színész tud hozni. Lehet arra gondolnak az ismerőseid, hogy egy nagyképű homár vagy :D
2012. dec. 10. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Miért, van rossz tulajdonsága is? :D
2012. dec. 10. 23:28
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Barney Stinson: Legen...wait for it........dary! High Five! :D
2012. dec. 10. 23:29
 14/20 A kérdező kommentje:
Haha xd, engem csak csajok érdekelnek.
2012. dec. 10. 23:30
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem semennyire se. A dumái főleg nem, és az sem, hogy a való életben ő meleg. :D
2012. dec. 10. 23:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Normális, rendes lányoknak nemigen jön be ez a stílus. Persze ezek a lányok kihalófélben vannak, a többinek meg pont ezek jönnek be...aztán bezzeg rosszul esik, ha fel se hívja őket a csávó szex után, stb. :D
2012. dec. 11. 08:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én mindig meglepődöm, hogy csomó lány ismerősöm akik sitcomokat néznek mindig az olyan pasi jön be nekik, akik egyáltalán nem lennének jó kapcsolatra. Barney aki max egy éjszakára jönne össze a csajjal, azt is hazugságokkal elérve, de kit érdekel a csajok őt akarják. Vagy Big Bang Theory, Sheldon a lélekben gyerek, Asperger szindrómás zseni, nem baj hogy magán kívül senki nem érdekli a csajoknak ő kell. Hogy miért van azt nem tudom mind két sitcom mutat jobb példát férfira. Marshall, Leonard.

Ha olyan vagy mint Barney akkor nálam tuti nem lenne esélyed, de az öltönyt és az elegáns öltözetet preferálom.

22/l

2012. dec. 11. 10:25
 18/20 anonim ***** válasza:
12%

A Barney Stinnson karakter felszínesen: érzéketlen, manipulatív, kiismerhetetlen figura, aki tele van pénzzel, folyton öltönyben jár, alig tudni róla valamit, és a hobbija, hogy hazugságokkal viszi ágyba az ostoba tyúkokat, blogot vezet a hódításairól és irtja a párkapcsolatot.

A Barney Stinnson karakter a felszín alatt: egy naiv, érzékeny lelkű, fiatal szerelmes ifjú szívét összetöri az első szerelme, amiért hazudik neki és lelép egy középkorú üzletemberrel. Barney gyermekkora eleve nem egyszerű, mivel egyedül neveli őt és néger bátyját a hírhedten r1banc édesanyjuk, emiatt egész életében kirí a sorból és sikertelen. Barney a sérelmei miatt zárkózottá válik, egyfajta kérget növeszt magára, az érzéseit és önmagát jó mélyre zárja magába, és felveszi az első szerelmét elhódító pasi stílusát, mivel kettejük közül az jött ki győztesen. Így lesz Barney Stinnson is egy öltönyös, rideg szociopata, aki az újabb sérüléstől félvén mélyre zárja az érzéseit, és folyton szerepet, sőt szerepeket játszik. Az érzelmi űrt vicces, ám erkölcsileg alávaló egyéjszakás kalandokkal tölti ki. Az egész élete a kezdeti sérelem megtorlása, ugyanis azt a pasit majmolja, aki lenyúlta első szerelmét, és mivel nagyon okos, nagyon manipulatív és szinte keresztül lát az embereken, ezt könnyedén is teszi. Később ez a siker annyira átitatja az életét, hogy már blogot is vezet, a lakását is ennek megfelelően rendezi be, könyvet ír a trükkökről, stb.

Nyilván a sorozat nem teljesen következetes, de a karakter így kerek, és maga a sorozat éppen azért fasza, mert a helyzetek többsége borzasztó reális mögöttes dolgokat takar, mint ahogy az említett karakter is teljesen életszerű, ha az eltúlzottság mögé nézünk. Konkrétan van is egy haverom, aki baromira hasonló, és hasonlóan szélsőséges is, csak a felszín más (se öltöny, se csajok). Van egy másik haverom is, aki valójában kevésbé hasonló a karakterhez, ellenben a stílusa, a kiállása, a dumája nagyon is. Na őt keményen szokták Barney-zni. Gyanítom, te is ebben a kontextusban emlékeztetsz Barney-ra. Az érdekes az, hogy az utóbbi srácnál valahol kicsit szándékos is ez a hasonlóság, mert a srácnak tipikusan példaképe lenne Barney, ha élő személy lenne, a sorozatot is ez a srác mutatta nekem anno. Az első srác, aki a lelki folyamatokban, szélsőségességben, a kiszámíthatatlanságban, meglepetésekben, zárkózottságban, szellemi képességekben megdöbbentően hasonlít Barney-ra, gyűlöli az egész sorozatot, kiemelten Barney Stinnsont xD.

2012. dec. 11. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Imádom Barney karakterét :D jó tulajdonság? Hmm.. Van neki rossz is?? :o :D paccsiiii :D
2012. dec. 11. 22:42
 20/20 LeftBehind ***** válasza:
Én Barney miatt nem nézem a sorozatot. Komolyan mondom rosszul vagyok tőle.
2012. dec. 11. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!