Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Így h tudnánk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Így h tudnánk beszélni a suliban? | | | \_/

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha van egy fiú akibe szerelmes vagyok és ő is belém ,de még nem járunk mert még ismerkedünk ,de most ez nem lényeg… megbeszéltük h suliban beszélünk ,de ő azért nem jön oda mert ott vannak a barátnőim és én is mert a barátai ott vannak ,de ha én oda mennék a barátai ezeket mondanák:

-úúú szia

meg

-húha…

és a barátai tudják h már majdnem járunk ,de mégis más ha velük van…

2012. dec. 10. 17:57
 1/5 Fannybaba8 válasza:
Ne foglalkozz velük nem rájuk tartozik a szerelmi életetek.;)
2012. dec. 10. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ne a barátnőiddel legyél ha nem válj tőlük külön azt majd odajön ha látja hogy egyedül vagy.
2012. dec. 10. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban szerelmes lennétek egymásba, akkor meg tudnátok ezt oldani... Maximum 15 évesek lehettek, ez nem több, mint vonzalom, ha ennyi '''''probléma''''' miatt nem tudsz vele normálisan kommunikálni.
2012. dec. 10. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak azért ,,félek" odamenni mert még nem túl komoly a dolog és még ismerkedünk és a haverjai egyfolytában azzal piszkálnak h ő meg én és nem lehet velük nem foglalkozni
2012. dec. 10. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
és egyébként szoktunk találkozgatni meg fb-n is beszélni minden nap órákig… csak suliban van ez
2012. dec. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!