Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szexet akar? Bizzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akar? Bizzak benne? Összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nyár eleje ota ismerek, de csak msn en beszéltünk eddig. Megbeszéltünk egy talit, de sajnos el kellett utaznia.

Folyton oylanokat mond, h én vagyok az ő csillaga, menjek el hozzá, mennyire bejövök neki, ő az én lovagom stb...

Nagyon megkedveltem, de nem tudom, belevágjak e vele egy kapcsolatba. 18L

2009. aug. 20. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először találkozz vele személyesen, ismerd ki és dönts utána.

Ha elsőre nem vagy benne biztos, akkor ujabb talik.

Beszélgessetek sokat. Egy idő után úgyis lehull a lepel ha tényleg arra megy. Sok sikert ha ugy alakulnátok.

F/23.

2009. aug. 20. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom! élőben sokkal jobban le tudod szűrni, hogy csak megjátssza ezt a nagy szerelmet a cél érdekében, vagy őszinte. amíg nem vagy biztos benne, ne add magad oda.
2009. aug. 20. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is láttátok egymást, máris szerelmes beléd? Huha... picit furcsa...
2009. aug. 20. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem kamu a srác...velem is így volt és kiderült hogy a farok azért mondta rögtön, még tali nélkül h szerelmes, mert a pénzemet akarta lenyúlni :S
2009. aug. 21. 09:10
 5/7 anonim válasza:
100%
Szerintem találkozz vele, beszélgessetek, aztán ha még akkor is elhalmoz ilyen bókokkal, és látod rajta, hogy figyel rád, meg ilyesmi, szóval nem ugrik rögtön neked, akkor vágj bele. De ha csak a farkával gondolkozik, akkor azt nem fogod tudni nem észrevenni. Szóval sok sikert. Azért remélem nem egy ilyen srácot fogtál aki csak szexre megy. Drukkolok. :)
2009. aug. 23. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Na ennyiből aztán honnan tudjuk? De amúgy is látszik, hogy tapasztalatlan vagy, azt sose lehet tudni, hogy mit akarunk, már csak utólag. Szóval jó tapasztalatszerzést.
2009. aug. 23. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
először meg kell ismerned. az nem elég hogy msnen beszélgettek, volt már ilyen élményem és nem lett belőle semmi. Találkozz vele, lehetőleg olyan helyen amit jól ismersz, ismerkedjetek meg, és akkor úgyis elválik hogy mit akar. szemtől szemben úgyis ki tudod szűrni:) hajrá:)
2009. aug. 23. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!