Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 órán belül találkozom a "barátnőmmel" és adnátok tanácsokat? Lejjebb infok
Szia! Sztem inkább csak puszival köszönj neki:) A mozi az nagyon jó ötlet esetleg utána beülhettek vhova meginni vmi kis üdítőt. A film közben sztem nyugodtan megfoghatod a kezét, esetleg ha utána mentek vhova oda is kézen fogva:) A csók sztem lehet a moziban is vagy utána:) De ezt úgyis érezni fogod, hogy mikor lesz a legalkalmasabb!
Éreztesd vele, hogy vonzódsz hozzá, és hogy nagyon tetszik neked, bókolj neki!:)
Sok sikert a randihoz! Remélem minden jól fog sikerülni!!
18/L
van egy jó tippem nekem bevált!
mozi közben levetkőzteted az öledbeülteted és megkúrod mindenki előtt!
tuti jólesz:D
aztán mennyetek egy kocsmába és mutasd meg neki milyen fa.sza vagy idd magad hulla részegreXD
JÓLESZ!
-.-
nethuszár f.aszfej
Ne siesd el a dolgot. Ha úgymond "járni" akartok akkor meg igazán fölösleges . Üdvözlésnek elég egy puszi. Mozis dolognál meg nyugodtan foghatod a kezét. De FIGYELJ minden képp a reakciókra, ha ettől ő nem érzi jól magát vagy látszik rajta, hogy zavarja akkor ne erőltesd még.
sok sikert.
Gratulálok!!:D Sztem ez egy tökéletes randi volt:), és mindent csak sorjában:) Remélem, hogy nagyon sokáig boldogok lesztek együtt!!
első:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!