Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehetséges az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges az, hogy egy helyes srácot mondjuk egyetlen egy lány is rondának tartja?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
a helyesség szubjektív
2012. dec. 6. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Vagyis... Eleve nem tartja annak, csak csávókám jelleme annyira beképzelt, nagyképű, magamutogató, hogy a csaj a végére már rondának tartja - a csávó eléri, hogy rondának lássa - a viselkedésével.

Mondjuk nem tudom ez fordítva mennyire működhet. Hogy eleve rondának látott embert megszépít a tudat. Bár ha van pár milla a zsebben...

2012. dec. 6. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze. Nincs olyan ember akit mindenki szépnek lát.
2012. dec. 6. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:

igen, az ízlések különbözőek.

Pl. valakinek bejön a kék szem, valaki szerint randa hideg. Valakinek a vékony, valakinek a mackós srácok jönnek be. A vonások is mindenkire máshogy hatnak. Pl. engem Robert Pattinson teljesen hidegen hagy, aztán mennyien odavannak érte.

2012. dec. 6. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem nemrégen rondázott le egy itt megismert csaj, nagyon rosszul esett. Pedig van több tucat ellenvélemény.
2012. dec. 6. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Van egy srác az egyetemen akiért minden csaj a nyálát csorgatja,nekem is tetszik és megmutattam a barátnőmnek, azt mondta átlagos.
2012. dec. 6. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően valószínűleg nincs olyan ember, aki mindenkinek egyformán tetszene. A helyesség megítélésére én egy 20%-os szórást tartanék reálisnak.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha 10-ből legalább 8 lány mondja rád, hogy helyes vagy, akkor helyes vagy.

Ugyanezt a szórást talán elfogadhatónak kellene tekinteni a ronda pasiknál is, mivel a helyesség feltehetően egy szimmetrikus Gauss-görbével leírható. Ebben az esetben, ha 10-ből legfeljebb 2 lány tart helyesnek (vagy megfordítva: 10 lányból 8 tart rondának), akkor ronda vagy.

Minden egyéb esetben az ember átlagosnak számít.

2012. dec. 6. 14:54
 8/9 anonim válasza:

Igen.Lehet,sőt biztos hogy mindenkinekmás az ízlése.

"Ahány ház annyi szokás"

2012. dec. 9. 21:26
 9/9 anonim válasza:
Igen,nekem sem a helyes pasik jönnek be,inkább aki karakteres.
2012. dec. 13. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!