Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az, hogy egy helyes srácot mondjuk egyetlen egy lány is rondának tartja?
Lehetséges.
Vagyis... Eleve nem tartja annak, csak csávókám jelleme annyira beképzelt, nagyképű, magamutogató, hogy a csaj a végére már rondának tartja - a csávó eléri, hogy rondának lássa - a viselkedésével.
Mondjuk nem tudom ez fordítva mennyire működhet. Hogy eleve rondának látott embert megszépít a tudat. Bár ha van pár milla a zsebben...
igen, az ízlések különbözőek.
Pl. valakinek bejön a kék szem, valaki szerint randa hideg. Valakinek a vékony, valakinek a mackós srácok jönnek be. A vonások is mindenkire máshogy hatnak. Pl. engem Robert Pattinson teljesen hidegen hagy, aztán mennyien odavannak érte.
Alapvetően valószínűleg nincs olyan ember, aki mindenkinek egyformán tetszene. A helyesség megítélésére én egy 20%-os szórást tartanék reálisnak.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha 10-ből legalább 8 lány mondja rád, hogy helyes vagy, akkor helyes vagy.
Ugyanezt a szórást talán elfogadhatónak kellene tekinteni a ronda pasiknál is, mivel a helyesség feltehetően egy szimmetrikus Gauss-görbével leírható. Ebben az esetben, ha 10-ből legfeljebb 2 lány tart helyesnek (vagy megfordítva: 10 lányból 8 tart rondának), akkor ronda vagy.
Minden egyéb esetben az ember átlagosnak számít.
Igen.Lehet,sőt biztos hogy mindenkinekmás az ízlése.
"Ahány ház annyi szokás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!