Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sürgős! Mit csináljak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős! Mit csináljak egy olyan találkozáskor/randikor, amikor hozzájuk megyünk estére és nála alszok?

Figyelt kérdés
Nem a szexre gondolok.Nem lesz otthon senkije.Félek,hogy unatkozni fogunk,mert én még igy nem mentem el fiuhoz.:S Annyit tudok,hogy amikor sötét lesz akkor elvisz kocsival vmi szép helyre.. meg elmegyünk enni valahova.De még mit lehet csinálni,reggelig,mert akkor visz haza?ALudni hát..nem igazán szeretnék.Milyen tippetek lenne még,hogy ne unatkozzunk?
2009. aug. 19. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem annyi jó dolgot lehet csinálni otthon az ágyban! nem szexre gondolok. összebújni, suttogni aranyos dolgokat egymásnak, csókolózni, stb... örülnék ha lenne ilyen lehetőségem
2009. aug. 19. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...ha szimpatikusok vagytok egymásnak, akkor úgyis elbeszélgetitek az időt:) legalábbis velünk így szokott lenni! persze azért ő is jusson szóhoz:D

Egyszerűen csak KOMMUNIKÁLJ!:) ez nagyon fontos minden kapcsolatban, de sok kapcsolatban rossz a kommunikáció!

Rengeteg mindenről lehet beszélni, és ezáltal megismeritek egymást:) meg menjetek sétálni vmi nagyon szép, romantikus helyre! Szerintem nem kell semmi "extra" dolog! Jól fogjátok magatokat érezni!:)

2009. aug. 19. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen:) csak msnen is annyit beszéltünk már,hogy nem is igazán tudunk miről beszélni.AMugy már találkoztunk többször is,de ugy nem,hogy kettesben,és nála..
2009. aug. 19. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már 20 is jócskán elmúltam, de mindig ha rá tudom venni a barátomat (azért nem szokott tiltakozni) mindig előkerül valami társasjáték/kártya stb.
2009. aug. 19. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
beszélgetni, együtt késziteni desszertet, dvdzni,hmmm egy kis ez egy kis az :)
2009. aug. 19. 22:56
 6/7 anonim válasza:

Hmm...

Az éjjeli séta az nagyon jó dolog.

2009. aug. 20. 06:12
 7/7 anonim válasza:
szeksz, Counter-Strike, vagy süssetek csoki tortát mert szeretem:D
2009. aug. 25. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!