Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak 4 lány lájkolta az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 4 lány lájkolta az új profilképemet magától, akkor ez azt jelenti, hogy nem vagyok valami helyes srác külsőre, igaz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 23:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Micsoda probléma! Nekem még egyet sem lájkoltak a fészbúkon mivel nincs is mit. :D
2012. dec. 5. 23:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát eléggé kiakadtam, amikor egy tőlem csúnyább srácnak volt 28 lájkja. :(

Amúgy tényleg nem vagyok egy társasági ember, a 4 lájkolóbólis csak egy lány az, aki valóban vonzó és szép lány. Annak különösen örültem, hogy ő is lájkolta.

2012. dec. 5. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Muti a profilod, lájkollak:)
2012. dec. 6. 00:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Nálam ezerszer bénább csajokat van, hogy lájkolja a fél fészbuk. Ettől még nem lesznek többek, és én sem kevesebb.:D
2012. dec. 6. 00:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezért nem jó feltenni képeket , hogy már ennek okán is lelki beteg leszel, ha esetleg nem nyomja rád a zöldeket a sok pina, akkor azt szűrheted le, a kutyát nem vonzzassz te. Egyébként hiába bámulnak meg az útcán az se jelent semmit. leeht hogy pont azt bámulják hogy te mit bámúúsz, vagy azt ,hogy mitől vagy esetleg ilyen amilyen, de nem olyan milyen kéne hogy legyél. Egyébként ha rád se szarnak, az azt jelenti jah, hogy nem vagy népszerű, közkedvelt figura. De vadidegenek ennyire szoktak másokat likeolni ezen a szaron, ezt nem tudom elképzelni egyébként.
2012. dec. 6. 00:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Az egyetlen feltöltött képem, amit valaha lájkoltak a frászbúkon, egy kutyáról készült, az is csak 2 lájkot kapott. Ez most azt jelenti, hogy bár a kutya nem volt túl népszerű, én még nála is érdektelenebb vagyok? :/

Asszem kifekszem a villamos elé...

2012. dec. 6. 01:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Sírsz 4 like miatt, amikor én még sohasem kaptam egy like-ot sem. Komolyan, nem hogy örülnél, hogy valaki egyáltalán tetszikelte.
2012. dec. 6. 09:09
 18/19 anonim ***** válasza:
2012. dec. 6. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:

ismerek olyan lányt aki maxos, full dögös oszt kapott 3 like-ot :D

Én meg 6-7et kapok oszt néha olyan kis tündérek buknak rám :D

f19

2012. dec. 6. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!