Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eléggé tettszik egy fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé tettszik egy fiú. Szerintetek lehet ebből valami? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel még tavaly egy osztályba jártunk, de sajna azóta elment másik suliba. Érdekes, hogy kb. három éve ismerjük egymást, de soha nem is beszélgettünk úgy igazán, meg semmi, addig, amíg mellém nem ültették. Csomót ökörködtünk, beszélgettünk, hülyültünk, sokat MSN-eztünk, tökre elkezdtem bírni. Valszeg ez kívülről is látszódott, mert a többiek később elkezdtek minket szivatni, hogy "júúújjj, csak nem lesz itt valami?:P" stb. Addig ez nekem eszembe sem jutott... Aztán amikor elkezdtem ezen gondolkozni, előjött jó pár ellenérv is, hogy pl. fiatalabb nálam, gyerekes, és elég sokat iszik/ivott( nem tom most mi van ezzel), de akkor is nagyon bírom, mert én végül is mindig toleráltam az ő hülyeségeit, ő meg az enyémeket, és így tök jól elvoltunk. Mindenesetre a sok csesztetés hatására aztán kicsit távolságtartóbbak lettünk egymással, később lett neki barátnője, de mondjuk elég gyorsan szétmentek. Viszont nekem azt hiszem még mindig bejönxD Csak sajna azóta szinte nem is találkoztunk, és hát az önbizalmam sem valami hűdesok:S Lehetne ebből valahogy valami?(17/L)
2009. aug. 19. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem igen, de mindketten félénkek lehettek:) próbálj kezdeményezni és ki fog derülni ő mit akar
2009. aug. 19. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
írj rá msn és kerdezd meg hogy nem e taliztok, sztem mindíg jó egy régi ismerőst látni ;)
2009. aug. 19. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az előttem szólóét támogatom,msn-en amugy is könnyebb beszélgetni, kérdezd meg hogy mi van vele, lenne kedve-e veled találkozni és ha igent monnd ne parázz!:D
2009. aug. 19. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖszi:)
2009. aug. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!