Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen zene van és egy ilyesmi pasi az énekes, akkor a hozzászólások zöme miért nem a zenéhez kapcsolódik, hanem a pasi kinézetéhez?
http://www.youtube.com/watch?v=Nfx0OMM2u0A
Eric Saade, biztos sokan ismeritek. A youtube-os kommentek közül, pl 300 kommentből 270 arról szól, hogy mennyire néz ki jól a pasi, nem pedig arról, hogy jól énekel stb. Miért? Ennyire fontos a külső? Mert sokan mondják, hogy fontos, de legtöbben úgy, hogy nem elsődleges. Akkor most mi az igazság? Persze tuti sok csaj van, akinek nem ez a típus jön be, de azt látom, hogy jóval többen vannak azok a lányok, akiknek ez jön be leginkább.
fogadjunk még nem is láttad a csajt, de már rámondod, hogy csúnya. mekkora egy szánalom vagy.
IGEN B*SZDMEG A KÜLSŐ FONTOS, DE NEM MINDEN!
Tudod az a szomorú, hogy ha nem rinyáltál volna, hanem ha jó lenne a személyiséged és nem rinyálnál, akkor nem vágtad volna el magad az itteni nők 100%-ánál és talán valamelyik meg akarna ismerni közelebbről is. De nem, neked muszáj volt elkaparni magad a szánalmasan idióta sz*r kérdéseiddel. Tapsvihar. Biztos vagyok benne, hogy élőben sincs ez másképp, és még van merszed megkérdezni, hogy miért nem kellesz senkinek
Jah, ide lát, és tudja, hogy nézek ki. Az összes kérdése arról szól, hogy milyen ocsmány, de azért engem próbál leoltani.
Amúgy Pista, mondtam már, hogy ha ehhez van kedved, akkor cseréljünk képet, és akkor meglátjuk, hogy ki a csúnya! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!