Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én láttam pont ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én láttam pont ilyen eseteket?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a szép lányok járnak a csúnya fiúkkal, de szép fiúk nem járnak a csúnya lányokkal?...
2009. aug. 18. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Csúnya fiúnak is lehet sok pénze jó kocsija nagy háza, nah ezért.

És szép fiú azért nemfog csúnya csajjal járni mert elmegy a gusztusa talán.

2009. aug. 18. 19:35
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert általában a szép fiuk beképzeltek, és bunkók, és olyan nem kell!(általában!nem mind!de a kivétel erősiti a szabályt!tehát kivételek akadnak!)Inkább legyen kicsit csúnyább a pasi, de rendes szerintem!Legalább lehet vele beszélni!

17/L

2009. aug. 18. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a zsánere.Nem mondom magam csúnya nőnek, de szépnek sem.Átlagos és mégis van párom.Ő is átlagosnak mondja magát.Nekem mégis nagyon tetszik és szeretem. Pedig nem egy adonisz.
2009. aug. 18. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Én állítólag szép lány vagyok, de mégis jártam egy irtózatosan ronda fiúval. Egy évig tartott. Nem volt se gazdag, se helyes, se humoros. Fogalmam sincs miért jártunk.
2009. aug. 18. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is volt olyan barátom, akivel nem tudom, miért jártam... Amikor megláttam először, még nem tetszett, viszont ahogy megismertem, megszépült a jelleme által, és már tetszett... Ez ilyen. Amikor pedig elmúlik a rózsaszín köd, azt sem tudod, mit keresel mellette. :D

20/L

2009. aug. 18. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Ja, és hozzáteszem, nem volt se gazdag [sőt, kifejezetten csóró], és nagy méretekkel sem rendelkezett... Szóval nem csak a pénz miatt történhet meg ez.
2009. aug. 18. 20:41
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a jó nőknek nincs pasijuk, mert minden pasi azt hiszi hogy egy " másik " pasi már lefoglalta a kiszemelt csajt, de nem ez van, mert mindenki azt hiszi hogy " na én nem merem leszólítani, biztosan népszerű fiúja lehet... " és a csajoknak maradnak a szar srácok.

A normális fiúk meg járnak csúnya lányokkal, én vagyok rá az egyik példa, mert a barátnőm nem volt se csinos, se telt, se sportos, de neki volt a szakunkon a legválasztékosabb mondatai és a leggazdagabb szókincse. Ráadásul soha nem káromkodott és ELFOGADOTT OLYANNAK AMILYEN VAGYOK, ez talán részben visszavezethető arra is, hogy mert senki nem volt rá kíváncsi, így " kicsit befogta a pofáját", és nem rázta magát mindenhol, magyarul nem volt beképzelt megrt nem is volt mire! :)

1 évet jártunk.

2009. aug. 18. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy beképzeltnek fogtok tartani,de én magamat helyesnek tartom!És a párom is helyes pasi,szép kigyúrt testel!!!Szóval mindenki szerintem másképp gondolja........!

20/L

2009. aug. 20. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

22.15

Kigyúrt testtel is lehet vki fogatlan ápolatlan tuskó, ez csak 1 kis + nála h izmos :)

2009. aug. 20. 22:17
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom lány vagy, mert mondjuk én fiúként nem így látom, az már más tészta hogy a legtöbb lány nincs megelégedve magával, aki alkatilag testesebb az fogyni akar, aki meg ha akarna se tudna elhízni az meg plusz kilókról álmodozik dx
2009. aug. 20. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!