Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy érdekes szlogen:, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetési István kérdése:

Egy érdekes szlogen:, , hatalmat adok a kezedbe, és megmondom, ki vagy". Úgy lehet megismerni egy embert is egy párkapcsolatban, ha hatalmat szerez a nő vagy a férfi fölött?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyasmikre, hogy kap egy hatalmat egy férfi vagy egy nő, pl a szépség hatalmát. Ezzel visszaél a legtöbb ember? Vagy egy nő ráízlel a visszautasítás hatalmára, azzal sokszor visszaélhet, ha szép és tudja, hogy bármikor szemtelen módon megalázhatja a pasit, aki járni szeretne vele? Vagy egy pasi, aki jó volt és elhitette a nőjével, hogy mindent megad neki, de úgy érzi, hogy hatalmat kapott, akkor visszaélhet vele és sokszor meg is verheti a feleségét ha az nem lép ki a kapcsolatból, házasságból, vagy nem is mer kilépni?
2012. dec. 1. 00:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, ez mindenre igaz ha úgy vesszük...
2012. dec. 1. 02:00
 12/14 anonim ***** válasza:
csak negatív dolgokat vonz be és a kapcs leépülését szépen lassan
2012. dec. 1. 02:13
 13/14 Lifeishard ***** válasza:
Van benne valami...
2012. dec. 1. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:

12 vagyok

az, ha nincs egyensúlyban a kapcsolat, tehát ha bármelyik fél az egyik felett van az neg.

és minden ember visszaél a hatalommal, ez sajnos ösztönszerű.

példa: volt egy kis csicska srác, amolyan félénk, visszahúzódó, kértem tőle kölcsön, szívesen adott. és amikor hívtam, hol hol mikor tudunk találkozni, mert megadnám,a beszélgetés úgy zajlott, hogy én a világvégéről gyalogoljak el x helyre, mert ő ott lesz és csak akkor ér rá,amikor nekem jó lett volna neki nem, MERT akkor ő vásárol az Intersparban. és ezért nem ér rá...és esőben kellett gyalogolnom miatta, hogy megadjam a lét.

szóval ha valakinek van egy kis hatalma, egyből kifordul magából mindenki és még csak nem is tudatosan!

2012. dec. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!