Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva lehet-e (egyáltalán) köztünk valami?
Figyelt kérdés
A szituáció, kicsit bonyolult. Volt egy srác, akivel jártunk 1 évig, minden szép volt és jó, de szakítottunk, mert az utolsó két hónap nem ilyen volt, Veszekedetünk, rengeteget. Minden nap. Békésen elváltunk. Beszélőviszonyban vagyunk. És van egy jó barátja. Aki a szakításunk után 1-1,5 hónappal bevallotta, hogy nagyon szeretné ha köztünk lenne valami (őközte és köztem), de nem lehet, mert látja az exemen, hogy még mindig szeret. Pedig nagyon nagyon szeretné még mindig. Mostvan 2 és fél hónapja hogy szakítottam a sráccal, és tegnap találkoztam a barátjával ugyebár, megbeszéltük, hogy nemtud helyesen dönteni, de kicsit jegeljük a dolgot. Hagyjuk kiicsit, tegyük félre, majd az exem életébe jön lány, megint szerelmes lesz stb, akkor talán. És ne kerüljük emiatt egymást, beszéljünk, találkozzunk suliidőben is (koleszos lesz:( ) és majd az idő helyreteszi a dolgokat. Mire én kérdeztem tőle h idővel lehet e ebből valami? Mire aztmonmdta, h nemtudjjhatjuk mit hoz a jövő, de pont ezt akarta őis kérdezni csak nemigazán merte. Mikor elbúcsúztunk nagyon sokáig ölelkeztünk. Megbeszéltük, hogy egyikünk se hagyjon ki a másik miatt fiúkat/lányokat, de nem ígérjük h ha meglátjuk a másikunkat valakivel, az nem fog fájni. De nem várhajtuk el egymástól hogy türelemmel legyünk egymásért ien bizonytalan ideig. Lesz ebből valami még? Nagyon szeretném. Olyat is mondott h szimpi vok az anyujának..ajj..:(2009. aug. 18. 15:39
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem kéne hagyni elveszni ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy az exed még szeret, de ha nem ment a kapcsolatottok, akkor nem. És azért mert exeddel nem ment, az nem jelenti azt, hogy a barátjával sem fog, vagy vele nem lehetsz együtt. Egy régi rossz választás miatt ne hagyd elveszni az új szerelmet! Ha a későbbiekben is zavarni fog titeket az exed érzései, akkor még szét tudtok menni, de akkoris legalább megpróbáltátok. Legábbis ez az én véleményem...Remélem tudtam segíteni. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!