Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, tippek?

Figyelt kérdés

Heló. Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és én is tetszem neki(ez biztos:)). elhívtam hétvégén randira. Úgy terveztem elmegyünk moziba megnézünk egy filmet(amit ő választ) azután kajálunk egyet. és utána haza kísérem..

Amíg hazakísérem megfoghatom szerintetek a kezét? és amikor elkísértem akkor úgy tervezem hogy megcsókolom.

Ez lesz az első randim, és az első csók(ha összejönne) Már ismerem régóta mert évfolyam társak vagyunk régóta, de csak nyár óta kezdett el úgymond érdekelni mint "barátnő". És már elég rég óta beszélgetünk, de nem szereti a nyomulós fiúkat ezt már mondta régebben, de már nem lenne nyomulás szerintem ez az egész!

Szerintetek mennyire jó ez az egész "randi" így?:))

Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2012. nov. 28. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
jo, de a csokot ne eroltesd, csak ha ugy erzet el jott a pillanat. ha nem erzed majd ezt, akkor ne. bocsi, csak kivancsisagbol kerdezem, hogy ki fizeti a mozit?
2012. nov. 28. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Természetesen mindent én!:) úgy illik, nem??:)
2012. nov. 28. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Mozi nem jó ötlet, ott nem egymásra fogtok figyelni.
2012. nov. 28. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, nem nyomulós, régóta ismered. És ha tutira bejössz neki akkor nem lehet gond. Esetleg ha picit elhúzódik a dologtól, akkor majd a következő randin
2012. nov. 28. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze, de ha nem akarná még annyira a dolgot azt úgy is megérzem rajta mert már annyira ismerem!
2012. nov. 28. 17:37
 6/8 Tyler913 ***** válasza:
74%

1. Mozi első randira nem jó ötlet-ahogy előttem is írták. Néma kussban ültök egymás mellett két órát. Ez mitől randi? Majd ha már összejöttetek,közös programnak ok,de első néhány randin inkább egymásra koncentráljatok,beszélgessetek,ismerjétek meg egymást. Szóval egy beszélgetős-beülős dolgot nyomassatok inkább,vagy esetleg biliárd,séta a városban/parkban jó idő esetén,ha érdekli a kultúra,akkor múzeum/kiállítás akár.

2. Nem.K.vára nem úgy illik,hogy mindent a férfi álljon.Nálam nagyon fel tud menni a pumpa,ha egy nő elvárja,hogy mindent én fizessek.Persze ez én vagyok.Ha Te természetesnek érzed,hogy ő annyival több/jobb nálad,hogy ezt Neked csengetéssel kell kompenzálni,lelked rajta.

3. Fizikai kontaktus

Legyen a kezdetektől fogva meg,de csak finoman.Apró,akaratlannak tűnő érintések,közel hajolsz,stb. Ezzel könnyen intimitást építhetsz,persze csak ha jól csinálod.

4. Csók

Ez az,amit nem nagyon lehet előre eltervezni. Mert akkor érződik,és pont hogy nyomulásnak,erőlködésnek fog hatni. A randi(k) során látni fogod,hogy mikor vagytok már azon a szinten,hogy lehet csókkal próbálkozni. Ha mosolyog,helyesel,látod rajta,hogy tetszeni akar,nem húzódik el az érintésed elől,az mind biztató jel.Amúgy ha tudod,hogy tetszel neki,akkor eléggé nyitott bugyikat döngetsz,egyszerűen csak maradj nyugodt és ne cseszd el.

tuti tipp: ha engedi,hogy megsimogasd a haját/arcát,akkor megcsókolhatod.

2012. nov. 28. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. nov. 28. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
elso vagyok. en nem szeretem ha fizetnek, foleg ilyen "nagy" dolgot. egy udito, vagy vmi aprosag az még okè. egy mozi 1000ft tol kezdodik.. olyan mintha lefizetned :D kicsit ugy ereznem ha engednem fizetni, akkor el lennek kotelezve. nehezebb lenne a dontes. jobban azt ereznem,.h igent kell mondanom a kapcsolatra, igy lehet nem lenne valodi igen az az igen. en 3-4. randira ajanlanam, ott mar lesznek remelhetoleg erzesek, nem leszel akkora madàr ha fizetsz es nem jon ossze, es tuti elcsattan a csok a sotetben :D hasznald ezt ki,.mert ha eloszor egybol mozi, akkor ellovod ezt a jo lehetoseget,.mert elsonel nem biztos hogy engedi hiaba a mozi varazsa..
2012. nov. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!