Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden sikertelenségem azért lenne, mert csúnya vagyok, ilyen egyszerű lenne?
Igen????? Akkor nezd meg azt a pasit akinek se keze se laba nincs megis gyonyoru felesege van;)
Ti meg csak sirtok es sajnaltatni akarjatok magatokat
6 os válaszolót nagyon bírom :)) Mondom én, ha nem vagy elég jó, megmarnak, szétcicnálnak a nők, keresztbe lenyelnek! :D
Olvasd el az utolsó mondatát, hogy agyonverne mert ilyen nyomorult vagy láááti! :P
# 6/12
Ilyenek vagytok ti lányok, agressszívek és csak bántani tudjátok a kedves fiúkat, ellenbe a helyes, magas pasiktól meg zavarba jöttök és tepertek értük magatoktól is.
Engem nem egy lány kigúnyolt, kinevetett csak, mert volt bátorságom őt megszólítani. Ezek után mégis hogyan és miből merítsek erőt, önbizalmat, ha az élet is azt igazolja, hogy ronda, értéktelen hús vagyok a lányok szemében pusztán a külsőm miatt. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy ott lett elcseszve az életem, hogy kedves és udvarias voltam a lányokkal, bunkó taplónak kell lenni velük és akkor majd tisztelni fognak, ha vonzódni nem is tudnak egy csúnya sráchoz sosem.
Jaj te...nehogy mar en legyek a hibaa mert nem birom elviselni hogy mindih ugyanezt a kerdest teszed fel es szidod a noket....
Ezt te valtottad ki belolem kedves ;)
ne legyél idegesítő és tapadós. ennyi :D legyél jófej és mindent próbálj meg,de ne úgy,h a csaj agyára menj.
Annus (16)
"Ilyenek vagytok ti lányok, agressszívek és csak bántani tudjátok a kedves fiúkat"
Látott itt valaki kedves fiút?
Hatosnak meg igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!