Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez lesz az első randim, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lesz az első randim, és honnan tudjam, hogy ha pl arra vágyik, hogy átöleljem?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 08:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 14F vagyok,ő 15L
2012. nov. 28. 08:31
 2/5 Jézus :) ***** válasza:

Kezd öleléssel az egész találkozást :). Abban semmi kellemetlen sincs.

"Valami nagy nagy tüzet kéne rakni...."

2012. nov. 28. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben a korban a legtöbb gyerek el akarja játszani a felnőttet. Úgy akar viselkedni, ahogy szerinte a felnőttek viselkednek. Viszont a mintákat az ócska filmekből veszik.

Ha egy kicsit tetszel neki, akkor szinte biztos, hogy egy ölelésre vagy szájrapuszira vevő lenne, még akkor is, ha nincs mögötte igazi érelem.

2012. nov. 28. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt,és nem kellene mindenkit igy elitélned,tudom,már szégyen hova jutott ez a világ,hogy a 13éves lány már úgy csinál,mintha 20 éves lenne,de vannak olyanok,akik nem ilyenek
2012. nov. 28. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki ne vágyna egy ölelésre?

[link]

2012. nov. 28. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!