Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha sose fogdosom a barátnömet?
Nem baj (bár egyénfüggő). Én utálom, ha fogdossák a fenekem, meg úgy általában, ha "tapiznak", utcán a kézfogást se szeretem, mert nem vagyok érzelmes típus.
Vagyis... fura ez, mert szexben meg elég perverz vagyok, de ott se azt szeretem, ha engem fogdosnak, pl. a fogdosás teljesen hidegen hagy, sőt, inkább ne tegye. Én szeretem az ő fenekét markolászni. :) Ha kényeztetni akar, akkor max. a nyalogatás, de azt is csak a mellemen, meg lenn, orálisan. A nyakamat nem szeretem, ha nyalogatja-szívogatja.
Tehát, nem minden nő vágyik erre.
"Az érzelmes nem egyenlő a perverzzel.Rideg vagy"
Nem hiszem, csak jobban élvezem ha mondjuk én "fogdosom" mintha engem fogdosnak. Kölcsönösen azért belefér, néha, de inkább az, hogy megfogjuk egymás derekát.
Csak céloztam rá, hogy a fenekem, mellem fogdosása engem nem igazán tud felizgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!