Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni manapság majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni manapság majdnem minden lány fb adatlapján, hogy a pasija egyetemet végzett? Ha nem azt végez akkor már nem is ember?

Figyelt kérdés
Bocs az általánosításért, de 90%-ban így van ez. Tisztelet a kivételnek, akinek nem kell a magas végzettségű pasi.
2012. nov. 25. 12:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Már bocs, de másoddiplomámat tekintve én is mérnök vagyok, komoly matematikai és statisztikai tudással és érdekes mód senki nem rajzolt helyettem semmit. Pedig nőként ez nem olyan egyszerű dolog. Főleg, hogy nekem a gépekhez semmi közöm, mégis kellett gépészetet tanulnom és gépészeti szakrajzokat készítenem. Szóval az szidja a mérnököket, aki elvégezte, de aki a közelében sem járt az ne alkosson már véleményt.
2012. nov. 25. 14:59
 32/36 anonim ***** válasza:

Na, jól eltértetek a témától. Viszont a #24-estől falra mászok. Mióta süti a szakács a pékárukat? Akkor mit csinál a pék?

És nem vagyok mérnök, hogy védjem őket, viszont ez az indokolatlan lenézősdi ("túltanult pacsker") nagyon irritáló. Például maradjunk a kenyérnél. Miben sül most a kenyér? Kemencében! Amihez a mai világban kell áram. Ahhoz kell erőmű (és mérnök). Másrészt, mivel viszik a kenyeret a boltba? Teherautóval! (Annak a tervezéséhez gyártásához is kell mérnök) Mivel aratják le a búzát? Kombájnnal? (El se hiszed, hogy kik nélkül nem létezne) Hol őrölik a lisztet? Malomban. Már a középkorban is kellett mérnöki teljesítmény egy szélmalom vagy vízimalom felhúzásához... Aztán még folytathatnám, hogy a földekhez kell növényvédő, műtrágya, traktor és hasonlóak.

Szóval a mérnökök k*rvára nemcsak a Nokia 10212 megtervezéséhez kellenek.

Az "atomsugárzásba" (azért ez a kifejezésed is megérne 1 misét) se akarok részletesen belemászni, de mondjuk egy béta-sugárzó anyagnál az "agyontanult" mérnök vagy orvos plexi lemezzel védené magát, míg pórnép rögtön felkapná az ólomkötényt, amivel ez esetben rendesen kib@szna magával... És most a jódprofilaxisról se kezdek el papolni.

Félre ne érts, nem azt mondom, hogy szakmunkásokra nincs szükség, viszont nekik is be kellene látni (a normálisabbaknak ez önállóan is megy), hogy bizony a diplomásokra is szükség van.

2012. nov. 25. 15:08
 33/36 anonim ***** válasza:

15:08

Nem mondtam hogy nincs rá szükség ugyanis mérnök és mérnök között is van különbség. Az 1ik megéri az árát, a 2ik még a kör területét se tudja kiszámolni, mert bukdácsolt az egyetemen és a társáról másolta avagy mással megíratta a beadandóit.

Na meg egyes diplomások azt hiszik magukról hogy ők sz@rták a spanyol viaszt és felsőbbrendűek csak azért mert tudták fizetni a diplomájukat. Ezzel megegyezően olyan hangnemet engednek meg maguknak, amik 10ből 10 embernél kinyitja a bicskát.

példádhoz visszatérve:

Ki építi a kemencét? szakmunkás

ki építi fel az erőművet, szakmunkás, segédmunkás fog betonozni, és nem a mérnök

Teherautó sofőr szintén nem diplomás, hanem szakmunkás avagy 8 általánossal rendelkezik

kombájnt ki vezeti? szakmunkás, biztos nem egy másoddiplomás agrármérnök

Ki őrli a lisztet? malomban dolgozó szakmunkás (avagy gép, de a zsákokat nem mérnök hanem a szakmunkás pakolja a teherautóra

Növényvédőt ki szórja szét - szakmunkás

traktort ki vezeti - szakmunkás

folytassuk?

Azt kellene felfogni hogy a szakmunkásnak kell egy irányító aki megmondja hogy mit hogyan csináljon, a mérnöknek meg kellene dolgozók kik az ötletét megvalósítják!

Egyik se menne a másik nélkül semmire. mivel hiába az ötlet ha senki sem tudja megépíteni, és hiába az építő ha nincs ötlet amit megépíthetne. Egymás nélkül ugyanannyira életképtelenek lennének.

2012. nov. 25. 15:23
 34/36 anonim ***** válasza:
Orvosok is diplomásak, de a nővérek nélkül szerintem a hajukat tépnék. Főleg mikor a magukat nem ellátni tudókat kellene tisztába tenniük, vagy ha épp nem lenne ki kezük alá dolgozzon.
2012. nov. 25. 15:25
 35/36 anonim ***** válasza:
A nővérek is diplomásak. Nem mind, de elég sokan.
2012. nov. 25. 15:54
 36/36 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdezőnek nem az iskolai végzettségével van a baja, hanem ,hogy nincs sikere a nőknél, ezért elkeseredésében a diplomásokat okolja

nekem hiába van diplomája a pasinak, ha visszataszító, ápolatlan és tahó (mert van ilyen)

2012. nov. 25. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!